2777
2789
عنوان

خانم هایی که به تناسخ اعتقاد دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 68 پست
نه. من تناسخ رو اینطور تفسیر میکنم که بعضی ها ذاتا بدن بعضی ها ذاتا خوب.این ذات از زندگی قبلی میاد.د ...

مثلا یکی ذاتی خسیس است خب این ژنتیک است 

ولی آیا نمیشود با قوی کردن ایمان و دفع این رذیله اخلاقی خود را ساخت؟ بله می‌شود 

یکی ژنتیکی خسیس نیست ولی برای رضای خدا انفاق نمیکند باید انسان هر کاری می‌کند برای خدا باشد 

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

چندتا نکته عرض کنم دین خدا یکیه ولی شریعت ها متفاوت بودن این خیلی مهمه ضمن اینکه تمام پیامبران وصی د ...

ممنون.احادیث در دوران حکومت خلفا خیلی دچار تغییر شدن متاسفانه.برای همین مثلا میخونیم اما علی فرمودند زن ناقص العقله اما میبینیم اینطور نیست.یا احادیث دیگه.ممکنه بگید تشخیص صحیح بودن احادیث به عهده علماست که قبول ندارم.تفسیر رو مفسران ما میکنن که از طرف خدا نیستن نه امام.من نمیگم امامان تفسیر نکنن.امام حال حاضر ما هم تفسیر کنه ما باید گوش کنیم.مفسران که امام نیستن.

دختر و پسر عزیزم جاده های زندگی برایتان هموار...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا یکی ذاتی خسیس است خب این ژنتیک است ولی آیا نمیشود با قوی کردن ایمان و دفع این رذیله اخلاقی خود ...

دقیقا اگر بخواداز خودش دور کنه خساست رو، توی زندگی بعدی از ذاتش حذف میشه.البته اینهایی که میگم فرضیه هست.یک مدت دنبال تناسخ و دلایلش و رد و قبولیش بودم دیدم با قبول یا عدم قبولی هدف خلقتم فرقی براش نداره برای همین تناسخو رها کردم.هرچند که توی بالا هم گفتم ذهنم پر از خاطراتی از محیطهاییه که تابحال نرفتم و جزبه جز یادمه که اونجا چه اتفاقاتی افتاد.اما اینم قطعی نمیذارم پای تناسخ،میگم شاید بازی ذهنه و داره خاطره سازی میکنه یا شاید ده بیست سال میش خواب دیدم و توی ذهنم مونده و الان داره هجوم میاره.

ممنون.احادیث در دوران حکومت خلفا خیلی دچار تغییر شدن متاسفانه.برای همین مثلا میخونیم اما علی فرمودند ...

عرض نکردم شبهات شما را در بر گرفته؟؟؟؟ 

آن سخن امام علی در چه رابطه ای بوده؟ برای که بوده؟ 

آن عقل یعنی چه؟ فقط عرض کنم منظور امام یک نده بی سیاستی و گند زدن آیشه بوده است در جنگ جمل 

وگرنه وقتی فاطمه زهرا بعد از پدرش پیامبر و همسرش علی بالاترین مخلوق خداست و از بقیه امامان مقامش بالاتر است چطور میشود ناقص عقل باشد؟؟؟؟؟ 

وقتی امام صادق فرمود آور علی نبود فاطمه کفی نداشت 

وقتی امام زمان می‌فرماید فاطمه حجت من است 

احادیثی که باعث شبهه در شما شدند را بیشتر مطالعه کنید 

و اینکه علما با عمری مجاهدت غالبا ۶۰ سال درس خواندن باز هم تففسیر به رای نمی‌کنند و همینجوری نظر نمیدهند 

حیوانات معاد دارن؟

حشر حیوانات داریم مثلاً شاخی به ناحق زده باشند محشور میشوند و عذاب و نفس آنها محو می‌شود ولی عذاب دایمی مانند انسان ندارند در حد اینکه حق حیوان مظلوم گرقته شود و تمام

دقیقا اگر بخواداز خودش دور کنه خساست رو، توی زندگی بعدی از ذاتش حذف میشه.البته اینهایی که میگم فرضیه ...

بله ممکن خواب دیده باشید 

ممکنه توهم باشد 

و ممکنه در عالم ارواح روح شما آن صحنه ها را دیده باشد 

مثلاً شخصی براتان آشناست ارواح شما در عالم ارواح ممکن است با هم آشنا شده باشند یا درگیر شده باشند 

عرض نکردم شبهات شما را در بر گرفته؟؟؟؟ آن سخن امام علی در چه رابطه ای بوده؟ برای که بوده؟ آن عقل یعن ...

بله میدونم امام علی گفتن این زن ناقص العقله و بعد عده ای بعنوان سواستفاده این رو حذف کردن و گفتن زن ناقص العقله.منظورم فقط مثالی بود که بگم احادیث در معرض تغییرات زیادی بودن مخصوصا بعد از این همه سال دهن به دهن شدن و بعد نگارش شدن.وگرنه امام علی چه خصومتی باید با نصف بشریت داشته باشن که این حرفو بزنن.این حدیث رو تونستن ثابت کنن که تحریفه چون نصف بشریت زن هستن و افکار عمومی زیادی در پی داره ولی احادیثی هستن که تحریف شدن و اصلا نمیدونیم.

بله میدونم امام علی گفتن این زن ناقص العقله و بعد عده ای بعنوان سواستفاده این رو حذف کردن و گفتن زن ...

احادیث دهن به دهن نیومده تا اینجا

سند دارن 

سند کتبی سینه به سینه منتقل شده 

مثلاً عالمی از استادش سند کتبی فلان حدیث را گرفته و استادش برایش امضا و مهر کرده 

احادیث سلسله رباط دارن تا به امام برسد 

تازه بعضی اوقات یکی از اینها شاید ثقه نباشد و عالم حدیث را قبول نکند و فتوا ندهد 

منظور اینکه همینجوری نیست 

شما هر حدیثی که واستون شبهه بود بفرمایید تا عرض کنم خدمتون

حشر حیوانات داریم مثلاً شاخی به ناحق زده باشند محشور میشوند و عذاب و نفس آنها محو می‌شود ولی عذاب دا ...

ممنون که اهل مطالعه اید و از روی مطالعه نظر میدید.من سالها درگیر این بودم که مثلا خروسی که مدام به اون یکی خدوس حمله میکنه مجازات میشه؟ دروس دینی دوران دبیرستان میگفتن نه معاد برای انسانه و حیوان عقل نداره و فقط غریزه هست.اما من قانع نمیشدم و حتی با استناد به اینکه حیوانات حشر ندارن میپرسیدم پس میشه گفت انسانم حشر نداره و خیلی ذهنم برای حلش درگیر بود.شما همین فردا تاپیک بزنید آیا حیوانات حشر دارن اکثرا شاید ۸۰ ،۹۰ درصد میگن نه با استناد به همون تعالین دینی که توی کتاب های دینی ما بوده و به دست علمای عزیز به سمع دانش آموزان رسونده میشه و ازش سوال کنکوری هم میگیرن.در نهایت یک کتاب پاسخ به شبهات قرآنی قشنگ برام توضیح داد که بله اون ها هم حشر دارن.من این رو از حاج آقایی که برای تفسیر قرآن میومد و توی اداره سخنرانی میکرد هم پرسیدم و گفتن نه حشر ندارن بجز حیوانات خاص مثل سگ اصحاب کهف و...

این سوالم جسارتا برای ارزیابی این بودکه ببینم کسی که باهاش در مورد مسائل دینی صحبت میکنم آیا مطالعه داره یا فقط به استناد عمامه ای که بر سر داره، داره توضیح میده که خوشبختانه متوجه شدم اهل مطالعه اید.

ممنون که اهل مطالعه اید و از روی مطالعه نظر میدید.من سالها درگیر این بودم که مثلا خروسی که مدام به ا ...

لطف دارین شما منم خیلی خوشحال شدم که شماهم اهل مطالعه هستید 

التماس دعا دارم 

بله ممکن خواب دیده باشید ممکنه توهم باشد و ممکنه در عالم ارواح روح شما آن صحنه ها را دیده باشد مثلاً ...

بله کسی از همکاران هست که انگار باهاش زندگی کردم و دوست و هم خونه ای من بوده اما اون میگه من براش آشنا نیستم.خاطرات هم معمولا قبل از خواب یک دفعه به ذهنم خطور میکنن.مثلا خونه ای که میخواستم بخرم و زیر زمین پر از استخره اما نه به شکل استخرهایی که تابحال دیدم.یا حمومی که توی زیرزمین هست و عمومیه و من داخلشم و صابون یادم رفته یا زیرزمینی که پراز سرویس بهداشتیه شاید صدتا.خونه ای که مال منه و پدرو خواهرم اومدن دیدنم و اون خونه بطور عجیبی بزرگ هست یا مجتمعی با حیاط بزرگ که کلی از همسالانم توشن و انگار توی شهر مشهده و ما برای یه مسابقه یا دوره رفتیم اونجا و من چادر و مقنعه سفید دارم.یا خونه ای بشدت لوکس برخلاف اکثر خاطراتم که اگرچه خونه ها بزرگن اما مدلشون گرچه تازه ست ولی قدیمیه و اون خونه تهرانه و من اونجا رو خریدم و توش تنها زندگی میکنم.یا خونه ای که کلی آدم ناشناس دیگه هم با من و همراهم توی اون خونه زندگی میکنیم و انگار قراره چندروز اونجا باشیم و یه چیزی مثل اینه که قراره مهاجرت کنیم یا پناهنده بشیم.اینا گوشه ای از خاطراتیه که بدون مقدمه و بدون اینکه یادم باشه یک دفعه به ذهنم میرسه و یجوریه که انگار رخ داده و جزئی از خاطراتم از همون اول بوده.

لطف دارین شما منم خیلی خوشحال شدم که شماهم اهل مطالعه هستید التماس دعا دارم

ممنون از لطفتون و ممنون از وقتی که بدون دریغ گذاشتید.هدفتون خیره و خدا با توجه به هدفتون بهتون عزت میده پیش خودش.محتاج دعای خیرتون هستم.

بله کسی از همکاران هست که انگار باهاش زندگی کردم و دوست و هم خونه ای من بوده اما اون میگه من براش آش ...

بخشی ازین ها خاطره سازی هستش 

بخشی هم ممکن ادراکات برزخی شما قوی باشه 

معمولا این اشخاص چیزای حس میکنن که بقیه حس نمیکنن 

و نکاتی هم که عرض کردم در مورد عالم ارواح و خواب و رویا

اینکه حس میکنید قبلا یک چیزی رو دیدید ربطی به تناسخ نداره

دلیلش اینه که قبل از تولد یکبار زندگیتون رو نشونتون میدن

اون لحظه هایی هم که حس میکنید قبلا دیدید به خاطر تکرار دیدن اون صحنست