سلام پسرم ۴سالشه امشب زود خوابم برد تلویزیون روشن بود خاموش کردم گوشو برداشت داشت کارتون نگاه میکرد منم هی پا میشدم میدیم داره کارتون نگاه میکنه
هنوز نتونستیم ختنه اش کنیم شهر غریبم شوهرمم سرکار ختنه نکردم الانم ک میخواستم بکنم حامله شدم
پسرم مدتیه ب آلتش دست میزنه جوری ک همش دستش تو شلوارشه اعصابمو بهم میریزه دعواش میکنم اما بازم انجام میده امشبم ک خواب بودم گفت جیش دارم گفتم برو رفت دیدم داره میگه مامان پی پی ازم اومد بیا منو بشور رو شلوارم ریخته البته تو شلوارش اصلا کاری نمیکنه جز یه ماه پیش ک اسهال بود یکم پی پیش ریخته بود تمام
بعد امشب دیدم شلوارش چیزی نداره دستشویی هم تمیزه متوجه نشدم گفتم شاید دستشویی رو شسته دیدم جای روناش خیسه گفتم شاید اسهال شده شلوارشو دراوردم دیدم عین اب منی رو شلوارشه بنظرتون امکان داره ارضاع شده باشه دارم روانی میشم حالم اینقد بده ک دلم درد میکنه میترسم ب بلوغ زودرس رسیده باشه تروخدا کسی اطلاعاتی داره کمکم کنه
شرایط دکتر بردنشم ندارم یعنی بگم فعلا صفریم خیلی از بانکها وام برداشتیم هرچی درامد شوهرمه میره رو اقساط فقط ماهی۳تومن برامون میمونه اونم اصلا نمیدونم چکار کنم😭😭😭
امشب بچممو اینجوری دیدم اونم نمیدونم از پشتش بود یا از جلو دارم روانی میشم دلم میخواد بمیرم دوست دارم بچه تو شکمم بمیره اما دنیا نیاد ک اینجوری شه😭😭