2777
2789
عنوان

خوش به حال شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 36 پست

منم مثل شمام. کلافه میشم واقعا

دیشب خسته ی خسته بودم اما نمیتونستم بخوابم. 2 و نیم خوابیدم دخترمم از 5 بیدار شد نمیدونم چش بود، الانم همون خستگی رو دارم خواستم بخوابم نشد اومدم اینجا میچرخم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چقدر شبیه مایید

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
وای من غبطه میخورم ب حال شما آرزومه ک خوابم نبره من از شوهر شما بدترم اونقدر ک یکسره خوابم بچهام از ...

شاید کم خونی داری

شوهر من خوابالو نیست

اراده کنه خواب میره

این خیلی خوبه

راحتم بیدار میشه

ولی خواب مهم نیس خوشبحال اونایی که هرچی میخورن و بدون ورزش اندامشون رو فرم هست و چاق نمیشن و پوستشون ...

وای کجا خوبه من هرچی میخورم احمد پوده همونکه بوده هستم ۳ تا بچه آوردم دریغ از یکم شکم باسن و بقیه اندام 

واقعا خیلیی خوشبختن اونایی که اراده کنن خواب میرنمن هم سخت خواب میرم هم سخت بیدار میشم

من اراده کنم میخوابم اراده کنم تا دیروقتم میخوابم حالا جوری شد زود بیدار بشم اونن به راحتی بیدار میشم حتی بگو ساعت ۶صبح ...کلا خوابم دست خودمه

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
من اراده کنم میخوابم اراده کنم تا دیروقتم میخوابم حالا جوری شد زود بیدار بشم اونن به راحتی بیدار میش ...

رازش چیه؟😅😅😅

من سخت خوابم میبره

موقع بیدار شدنم انگار تو خواب ازم کار کشیدن کارگری کردم

وای کجا خوبه من هرچی میخورم احمد پوده همونکه بوده هستم ۳ تا بچه آوردم دریغ از یکم شکم باسن و بقیه ان ...

خب نگفتم صافه صاف که . گفتم رو فرم هستن و هرچی میخورن چاق نمیشن . لاغری زیاد هم خوب نیس . ولی یکی از دوستام هم هیکلش خوب بود هم صورتش خوب بود هرچیم میخورد چاق نمیشد باباشم پولدار بود🥴

🕊️گاهی خلاف آنچه فکر میکنی ،بیندیش.....

ولی خواب مهم نیس خوشبحال اونایی که هرچی میخورن و بدون ورزش اندامشون رو فرم هست و چاق نمیشن و پوستشون ...

دقیقا ارزوی یه نون بربری خوردن تو دلمه روبروی خونمون بربری فروشیه بیرون رو نگا نمیکنم دلم میخواد ۷۰کیلو بودم اومدبم اینجا هرروز خوردم وزنم شد ۸۲بیجاره شدم...الان دیگه فقط ح

جنعه ها میخورم ای دلم میخواس منم چاق نمیشدم هردز بربری میخوردم خداااایااا😔عاشق بربری و پیتزام وساندویچ....وحسرت به دل 

خب نگفتم صافه صاف که . گفتم رو فرم هستن و هرچی میخورن چاق نمیشن . لاغری زیاد هم خوب نیس . ولی یکی از ...

خوشبخترین بنده ی خدا هس اون

اخ گفتی منم مثل تو از 7 صبح دانشگاه بودم و بعدش خونه رو حسابی گرد گیری و جارو زدم اما همچنان بیدارم ...

شما معلمید؟

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن