2777
2789
عنوان

خوش به حال شوهرم

450 بازدید | 36 پست

تا اراده میکنه خواب میره

اگه عصرم خوابیده باشه اصلا فرقی نداره کافیه اراده کنه

به یک دقیقم نمیرسه خوابش برده

اون وقت من خسته و جنازه ام باشم باید ۳ ساعت جون بکنم تا بخوابم دیگه اگه تا ظهر خوابیده باشم یا عصر خوابیده باشم که دیگه مکافات دارم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم همیشه غبطه میخورم به اینجور آدما

"چیزهایی هست که اگر تو نبینی، هیچکس نمی‌بیند. نادیده می‌مانَد و می‌میرد. می‌فهمی چه می‌گویم؟ اگر تو نفهمی که زیباست، هیچکس نمی‌فهمد."متصلست او.❤ نیست از جیب تو بیرون گوهر مقصود تو.🐚

اخ گفتی 

منم مثل تو 

از 7 صبح دانشگاه بودم و بعدش خونه رو حسابی گرد گیری و جارو زدم 

اما همچنان بیدارم 

آقا تا سر رو بالشت نرفته خوابه 😭😂

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

من فک. میکردم فقط منو شوهرم تینجوری هستیم چون دقیقا مارو توصیف کردی😐الان من دیشب ساعت 4صبح خوابیدن 8صبح بیدار شدم چشام خوابه کاملا اما نمیتونم بخوابم

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

دقیقا شوهرم همینجوره خودمم مث شمام

خوشبختی ینی داشتن ی خانواده چهارنفره🥰                     خوشبختی ینی همسرت مثل کوه پشتت باشه و نذاره خم ب ابروت بیاد ❤️و خوشبختی ینی دونفر واقعا عاشق هم باشن❤️❤️

وای من غبطه میخورم ب حال شما آرزومه ک خوابم نبره من از شوهر شما بدترم اونقدر ک یکسره خوابم بچهام از دستم کلافه شودن میگن مامان یکسره خوابی الانم خوابم میاد اما چون عاشق سکوت هستم میگم لذت ببرم از تنهایی