2777
2789
عنوان

از این وسواس شوهرم دیوونه شدم چیکارش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 41 پست
نه واقعا سختم من اینطور بار نیومدم کلا آدم چندان وسواسی نیستم ولی اون کاملا برعکس مثلا من روزی یه با ...

کاش شوهرمن رفتار  همسرشمارو می‌داشت.به تمیزی خیلی اهمیت میده.ولی شلوغی دیوونم کرده.وقتی وارد خونه میشه انگار بمب منفجر شده

از الان مرگمه فرداشب داره میاد

چقدر خوب خدایی من هیچ رفتار یا چیزی ازش ندیدم همون که تو دوستیمون بود ولی این وسواس آزاردهنده اس واس ...

اگه تلگرام دارین این کانال ها رو میفرستم داخلش دوره های مختلفی هست. دیگه خودتون کنجکاوی کنین. انواع دوره های روانشناسی تا زبان و آشپزی و... امیدوارم کمکی کرده باشم. ولی بازم میگم بهتون کمک گرفتن از یه زوج درمانگر طرحواره درمان میتونه کمک خوبی کنه بهتون

sweet_package

best_dore

pack_baran

danidore1

هَر چه در فَهمِ تو آیَد، آن بُوَد مفهومِ تو!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم بگردم چقدر سخت🙁

برای رابطه هم اینقدر اعصاب خوردی داره؟

من یکیو میشناسم وقتی میخواد غسل جنابت کنه یکساعت حمامه میگه آب به همه جام نرسیده دوباره تکرار می‌کنه بعد خانمش هی باید تایید کنه که آره آب رسید به اینجا یا نه.اصلا هم نباید سرسری حرف بزنه چون عصبی میشه

عزیزم بگردم چقدر سخت🙁برای رابطه هم اینقدر اعصاب خوردی داره؟من یکیو میشناسم وقتی میخواد غسل جنابت کن ...

نه خداروشکر برای رابطه اینطور نیست تمیز هست ها بعدش حموم میره فورا ولی کلا این مورد رو شانس آوردم 

نه خداروشکر برای رابطه اینطور نیست تمیز هست ها بعدش حموم میره فورا ولی کلا این مورد رو شانس آوردم

خدارا شکر 😅

در کل این موارد ریشه در کودکی داره و جزئی از شخصیتش شده .تنها کسی که می‌تونه کمکش کنه خودشه بزنه به بی‌خیالی 

بخدا شرایط شما بهتره .این بنده خدا خیلی تو عذابه

احساس میکنم اخلاق من شبیه همسر ایشونه

من روتمیزی وشلوغی خیلی حساسم.ولی شوهرم  وجدیدا بچه هام مراعات نمیکنن

واقعا بهم میریزم‌سعی میکنم بی خیال باشم ولی نمیتونم.

من تاالان داشتم آشپزخونه رو مرتب میکردم بعد شوهرم یاپسرم تاصبح درحال خوردنن 

صبح وارد آشپزخونه میشم اونقدرشلوغه ونهار خوری 

کثیفه انگاریه ماهه تمیز نشده

خوب کلافه میشم وعصبی

بچه هام بزرگن.ولی انگار توخونه بمب منفجر شده

واقعا نمیدونم چیکار کنم بعضی مواقع دیگه خودمو میزنم