2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حالا مگه با خوردن بچه درست ميشه؟؟؟؟؟

اين تو احاديث اومده كه انسان به چيش مى نازه از نطفه اى نجس پديد مى ايد و در هنگام زندگى هم پر از نجسات مثل مدفوع و ادرار و خون و چرك هست و بعد از مرگ  هم لاشه اى نجسه 

حرام يعنى نبايد اون كار اصلا انجام بشه و اينا كاملا متفاوته 

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…
خودتون چی فک میکنید

فکر میکنم یک نوجوان ۱۳ ۱۴ ساله باشید که این اندیشه و طرز فکرتون تحت تاثیر محیط مجازی همچین چیزی به ذهنتون اومده

به امید اینکه روزی در دنیا هیچ بچه ای زیر آوار نمونه یا از گرسنگی نمیره یا آرزوی هیچ نوجوانی زیر خروار ها خاک مدفون نشه هیچ مادر و پدری پاره تنشون رو جلوی چشمشون خونین و بی نفس نبین هیچ کودکی بالای ساختمان مخروبه ای برای مادرش عزاداری نکنه و هیچکس فریاد نجات و آزادی از دست ظلم را نزنه از ته دلتون بگید *اللهم عجل لولیک الفرج* اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💔🥀

حالا مگه با خوردن بچه درست ميشه؟؟؟؟؟اين تو احاديث اومده كه انسان به چيش مى نازه از نطفه اى نجس پديد ...

منظور من همون نجسی که ما باهاش تشکیل میدیم حالا من به صورت خیلی کلی بیانش کردم

اره درسته

اره بهتره بود بگم نجس من کلی گفتم

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منظور من همون نجسی که ما باهاش تشکیل میدیم حالا من به صورت خیلی کلی بیانش کردماره درستهاره بهتره بود ...

كلا اشتباه گفتى ولى خب …😃

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…
فکر میکنم یک نوجوان ۱۳ ۱۴ ساله باشید که این اندیشه و طرز فکرتون تحت تاثیر محیط مجازی همچین چیزی به ذ ...

چه جالب 

بچه 13.14 ساله الان باید به فکر امتحانات دی ماهش باشه

نه این مسائل رو مطرحه کنه

این مسئله رو هر کسی درک نمیکنه فقط یک کاربر متوجه اصل حرف من شدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه جالب بچه 13.14 ساله الان باید به فکر امتحانات دی ماهش باشهنه این مسائل رو مطرحه کنهاین مسئله رو ه ...

بله جالبترم وقتی میشه که همه میدونن نوجوان های الان به لطف فضای مجازی دیگه فقط درگیر و دغدغه درس و مدرسه و امتحان و نمره بیست نیستن اون کاربری هم که عرض میکنید درکتون کردن دقیقا از رج سنی شما هستن

به امید اینکه روزی در دنیا هیچ بچه ای زیر آوار نمونه یا از گرسنگی نمیره یا آرزوی هیچ نوجوانی زیر خروار ها خاک مدفون نشه هیچ مادر و پدری پاره تنشون رو جلوی چشمشون خونین و بی نفس نبین هیچ کودکی بالای ساختمان مخروبه ای برای مادرش عزاداری نکنه و هیچکس فریاد نجات و آزادی از دست ظلم را نزنه از ته دلتون بگید *اللهم عجل لولیک الفرج* اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💔🥀

بله جالبترم وقتی میشه که همه میدونن نوجوان های الان به لطف فضای مجازی دیگه فقط درگیر و دغدغه درس و م ...

سن ورود به سایت 15 به بالاس

من بچه خیلی خوبیم طبق قوانین رفتار میکنم😢😢😢

اره شما بزرگسال اونقدر عاقلید که فک میکنید سن معیاری برای قضاوت دیگرانه

😉

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بله جالبترم وقتی میشه که همه میدونن نوجوان های الان به لطف فضای مجازی دیگه فقط درگیر و دغدغه درس و م ...

میتونم بپرسم خودتون چند سالتونه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سن ورود به سایت 15 به بالاسمن بچه خیلی خوبیم طبق قوانین رفتار میکنم😢😢😢اره شما بزرگسال اونقدر عاقل ...

موفق باشی بچه خوب🥰❤️