13marilyn مدیر استارتر عضویت: 1402/05/30 تعداد پست: 936 عنوان دلم پالتو و بافت و کیف شال و پیراهن و اینا میخواد 76 بازدید | 6 پست کی میشه پول دستم بیاد برم بگیرم اخهچند میلیون دادم به روتین پوستی و ارایشیدلم اینارم میخواد امروز | 01:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کشمش_پلویی عضویت: 1402/03/09 تعداد پست: 4009 رسیدگی که پوست هم عالیه ولی ایول🤩 من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
13marilyn مدیر استارتر عضویت: 1402/05/30 تعداد پست: 936 رسیدگی که پوست هم عالیه ولی ایول🤩 اره ایندفع زدم به دریا چنتا چیز عالی گرفتم
کشمش_پلویی عضویت: 1402/03/09 تعداد پست: 4009 اره ایندفع زدم به دریا چنتا چیز عالی گرفتم چه قدر خوب منم تو فکرشماتفاقا مثل شما امروز رفتم لباس ارزون گرفتم پولم بمونه آبرسان چشم و سرم ویتامین سی خریدم😉 من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
13marilyn مدیر استارتر عضویت: 1402/05/30 تعداد پست: 936 چه قدر خوب منم تو فکرشماتفاقا مثل شما امروز رفتم لباس ارزون گرفتم پولم بمونه آبرسان چشم و سرم ویتامی ... چه خوب واقعا پوستت خوب باشه حالتم بهتره بنظرت پالتو بگیرم؟ باردارم ولی بیشتر استراحتم و جایی نمیرم ولی این لباسامم چند ماه دگ فک کنم اندازه شون نمیرسه به شکمم
کشمش_پلویی عضویت: 1402/03/09 تعداد پست: 4009 چه خوب واقعا پوستت خوب باشه حالتم بهتره بنظرت پالتو بگیرم؟ باردارم ولی بیشتر استراحتم و جایی نمیرم و ... آره دقیقا😍آخی به سلامتی انشاالله قدمش پر از خیر و برکت باشه واستون مامان مهربون❤️الآن خدا رو شکر همه قیمت لباس هست یه پالتو یا کاپشن قیمت مناسب بگیرین هم خریدتون رو کردین و هم خیلی هزینه نمیشه من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
13marilyn مدیر استارتر عضویت: 1402/05/30 تعداد پست: 936 آره دقیقا😍آخی به سلامتی انشاالله قدمش پر از خیر و برکت باشه واستون مامان مهربون❤️الآن خدا رو شکر هم ... ممنون عزیزدلم انشالله🥰اره بگیرمبهتره