اول بگم که کاملا نچرالم تنها کاری که میکنم ناخنامو ژلیش میکنم و موهای صورتمو شیو میکنم! حتی ابروهامم بر نمیدارم چون نسبتا نازکه و مدلشو دوست دارم اما میخوام تغییرش بدم
موهامم خرماییه روش اگه بالیاژ بلوند بکنم خوب میشه؟؟ به غیر از ژل لب و اکستنشن مژه دیگه چی پیشنهاد میدید؟ موارد مذکور مد نظرم هستن که انجام بدم
This was just meant to be🎼you will coming back to me🎼cause this is pure love🎼cause this is pure love🎼
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
بزودی به لطف خدا اینجا تیکر نصب میشه😍 دیدین شد😍😍به لطف خدا منم به خواستم رسیدم❤️🤲🏻خدایا شکرررررت. شد،شد...نشد نشد نداریم باید بِشُدونیمش 😆 باید کسایی که بهت آسیب میزنن و حال دلتو بد میکنن از زندگیت حذف کنی،تو میتونی فقط کافیه که بخوای 🖤 کاربریم با همین اسم ترکید😐عضویت↢ (۱۴۰۰٫۹٫۲) خدا جونم من همه چیو به خودت سپردم تو که برای من بد نمیخوای❤️🩹