2777
2789

چه شکلی بوده؟چهرش توصیف کنید؟فقط شما محوش شدید یا زیبا بوده یا بقیم همین نظر داشتن؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من چند وقت پیش بانک بودم ، خانم حدود ۲۵ ساله ، صورت گرد و سفید صااف بدون یک خال حتی ، بینی قلمی عمل شده ، موهای عسلی و درخشاان و خوش لباس و شیک ، واقعااااا زیبا بود همه نگاش می کردن 

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار

اوم. یه دختری. خیلی برا من جذاب اومد بخاطر وجهه علمی و تواضعش..ماشاءالله...شاید ظاهر خیلی زیبایی هم نداشت اما رفت توقلبم... 

یه دختر خانمی هم بود که خیلی مودب وچهره زیبایی داشت تو ذهنم موند

معمولا کسایی ک زیبان ولی ادب و نزاکت ندارن یا اخلاق خوبی ندارن و مغرورن تو ذهنم نمی مونن

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)

اره

ولی سلیقه ایه اخه

من خودم از چهره های شرقی خوشم میاد ب شدت

ولی یه بارم تو اتوبوس چشمم خورد به یه خانمی که بغلم بود خشک شدم انگار باربی بود ماشالله

خیلیییییییی خفن😂💜

A❤

سال کنکور کلاس میرفتم 

یه دختره اونجا بود بشدت خوشگل بود 

پوستش سفید بود لاغر بود چشاش گرد و درشت بود دماغش ریز لباس معمولی بود ولی بشدت دندونای قشنگی داشت صورتش کلا ریز بود قدشم حدود ۱۶۱ بود

میدونی یه جذابیت خاصی داشت و بشدت لوند بود البته استفاده ام میکرد ازش یادمه برا اینکه عادت داشت هر روز قهوه بخوره مخ صاحب کافه روبرو آموزشگاه و در عرض سی ثانیه فقط با یه مدل نگاه معصومانه زد

ن اما ی دختر ترکی بود ی پیراهن سفید پوشیده بود با ی دامن سبز شلوارک کوتاه تنش بود چون پاهاش مشخص بود با شال سبز و کفش اسپرت سفید تیپشو اگر یکی دیگه میزد خیلی زشت میشد اما این دختر ب قدری جذاب بود ک همه نگاش میکردن سفید بود چشمای خمار کشیده اما بزرگ بودن رنگش سبز تیره بود مثل جنگل دم غروب بینی انگار عمل کرده اما طبیعی بود لبای خوشگل و ناز ،، از این موضوع سه سال میگذره اما دختره از بس جذاب بود هنوز تو ذهنمه