2777
2789
آره گلم بگو

صبح که بچه ها رو با همسرم راهی کردم، نهار میذارم، البته معمولا شب قبل نهارمو گذاشتم و روز فکر شاممو میکنم

هفته ای یه بار کل خونه رو تمیز میکنم و در طول هفته فقط در حد مرتب کردن

یکشنبه ها میرم خرید تره بار و ..‌. برای خونه

هر روز حدود ۳ ساعت برای درس بچه ها وقت میذارم

هفته ای یک بار شیر از گاوداری میگیرم برای مصرف روزانه و تهیه ماست

خلاصه تقریبا همه برنامه هام در جهت رفاه حال بچه هاست😊

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پریودم داغون و خسته سینکو‌ ظرف برداشته کف آشپزخونه پر از انار ریخته شده توسط بچه حموم پرلباس ☹️

لباسارو بزار تو لباسشویی تا دوباره کاری نشه واست.

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚

صبح دختر بزرگترم رو میفرستم مدرسه بعد میرم نان میخرم با همسرم و دختر کوچیکم صبحانه میخوریم بعد ظرف های صبحانه میشورم و میرم سراغ دخترم باهاش بازی می‌کنم و رنگ  آمیزی اینجور چیزها بعد یه تایمی پیش همسرم هستم بعد دخترم میره تاب بازی و کارتون منم سراغ ناهار و کارهای خونه و بعداز ظهر هم تکالیف مدرسه و با دختر کوچیکم میرم خرید پختن شام و کارهای خونه  شب هم ۸ میخوابونمش 

بزرگ ۱۰

کوچیک ۳ سالشه

فقط حیدر امیر المومنین است

دوتا بچه دارم۵ ساله و ۲۱ ماه ...

از صبح تا شب بشور بپز و جمع و جور کردن غذاها اکثرا دو وعده ای درست میکنم در طول روز ۳ وعده میان‌وعده ب بچها میدم و اینکه الان از شروع پاییز همش مریضن و هی از همدیگ میگیرن چون دخترم میره پیش خیلی سخته مریض داریشون

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  
اره امروز بهش ندادم دیگه میخوام قطع بشه تا ببین کی تسلیم میشه دستشوییشم بگم کمرم میشکنه انقد تندتند ...

منم دخترم یه سالشه از حالا دغدغه دسشویی و دارم سخته زود زود بهش تذکر بده

من پسرم تازه وارد ۵سالگی شده ...از اول هم پتو خریدم براش تمام اسباب بازیلشو میریزم رو اون بازی میکنه از صب تاشب باباش بیاد میریزه میزنه داعون میکنه یه ساعت مونده باباش بیاد میگم پاشو زود مرتب کنیم بابات میاد اونم میگه من جارو میکشم تو جنع کن 😅خلاصه تمام اسباب بازیاشو میریزیم رو پتوش بعد به جارو میزنیم یه دستمالم میکشم همه جا ....صبح هم بعد صبحونمون رو اجاق رو تمیز میکنم ....رو کابینتا ...من کلا زیاد کار ندارم در طول روزم گلهامو اب میدم مثلا امروز اینه ها پاک کردم باتیوی ‌....فردا بعد صبحونه صورتمو تمیز میکنم بریم حموم ....برناممون اینه....من فقط یه وعده غذا درست میکنم  فقط شام دوساعت مونده به اومدن شوهرم درست میکنم ...همیشه هم خونم تمیزه فقط اسباب بازی بکی بیاد فوری پتو جمع میکنم خونه نیشه دسته گل😅😅

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
دقیقا من خیلی حرص میخورم از این شرایط دائما دستام تو ابه اخرشم اصلا تمیزو مرتب نیست از دست پسرموشوهر ...

خیلی سخته واقعا بديش اینه این همه کار میکنی ولی انگار چندوقته تمیز نکردی من ۲،۳ بار در روز جارو میزنم ۳،۴ بار با دستمال سرامیک هارو تمیز میکنم گردگیری همینطور روزانه کمد و کشو مرتب میکنم اما انکار نه انکار پشت سر من بچه ها دارن میریزن خستگی تن آدم میمونه 

من پسرم تازه وارد ۵سالگی شده ...از اول هم پتو خریدم براش تمام اسباب بازیلشو میریزم رو اون بازی میکنه ...

افرین به پسرت و تربیتت ...بچه های من هر چی میخورن میریزن اینور اونور هر روز کمد اسباب بازی خالی میکنن تو اتاق ها و پذیرایی هر کار میکنم یه جا نمیشینن بازی کنن یا چیزی بخورن