2777
2789
عنوان

پس کی ماها خونه دار میشیم🥲چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 48 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دیگه شما اینطور نگو بخدا ناامیدی خوب نیستچرا نشه یکم سختی به جون باید خرید الکی که خونه دار نیمشی

منم میگم میشه

ولی با حقوقش که نه

باید وام بگیرن

طلا و ماشین و هرچی دارن بفروشن♥️♥️♥️

آخه ۲۰ تومن فقط خرج خورد و خوراکشون

بشه

تازه کم هم میاد

تا ۲۸ سالگی فکرمیکنی خیلی خوش قلبی .....            بعدش میفهمی اسکل بودی .....☹️😄

منم میگم میشهولی با حقوقش که نهباید وام بگیرنطلا و ماشین و هرچی دارن بفروشن♥️♥️♥️آخه ۲۰ تومن فقط خرج ...

من پس هیچی نگم

اگر کسی مدیریت داشته باشه و بخواد خونه دار بشه و مغز اقتصادی داشته باشه هم طلا می‌خره هم مدیریت می‌کنه 

قرار نیست کسی که خونه نداشته باشه مارک بپوشه رستوران بره تولد لاکچری بگیره سفر بره چشم و هم چشمی کنه 

خونه ش بخواد منتظر بشه آه بکشه خونه بیاد خدمتش 

بیست سال نگشتم نخوردم پس اندازم به رهن خونه هم نمیرسه هرکی فکر میکنه زرنگ بوده اینطور نیست ارث طلا زمین پس انداز رقم بالا داشته که داده خونه خریده پول از آسمون نمیباره که تورم جلوتراز درامد خیلیاست

من پس هیچی نگماگر کسی مدیریت داشته باشه و بخواد خونه دار بشه و مغز اقتصادی داشته باشه هم طلا می‌خره ...

با بچه کوچیک و مدرسه رفته با پیرمرد مریض که خداتومن پول داروهاشه با اجاره خونه با لباس و خورد و خوراک که سربه فلک کشیده چجوری میشه منو راهنمایی کنی ؟

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 حضرت حسین زیر بار ظلم نرفت💙💙💙🖤🖤🖤🤍🤍🤍🤍 هرچی لعن و نفرین بود که مردم واسه صدام حسین جانی میکردن الان هزاران برابرش پیشکش اردوغان که اون مردم بی گناه جنساید میکنه آمین 
شما ماهی بیست تومن شکم سیر می‌کنی؟؟؟؟؟

شما توی دهات زندگی میکنید؟؟؟؟🤔🤔🤔

آره ما با یه بچه خرجمون بیشترم میشه😒

لطفا شعار نده 

زندگی همه با هم یکسان نیست.....

شاید لباسی که من برا بچم میگیرم تو ازش بگذری

شاید تو اصلا ماهی و گوشت نخری و از جای دیگه

تامین بشی .... چه میدونم ....

دیگه ۲۰ تومن چیه که الان تعجب میکنید😄😄😄

تا ۲۸ سالگی فکرمیکنی خیلی خوش قلبی .....            بعدش میفهمی اسکل بودی .....☹️😄

دوست داری خونه دار بشی پس انداز کن پنج تومن بزار خرید اصلی بقیه طلا کن

درضمن

پیامت چقدر خنده داره

که بهش گفتی ۵تومن بزار برای یکماه

بقیشم پس انداز کن😄😄😄😄

یعنی باید فتوسنتز کنه بیچاره🤔🤔🤔

شما توی دهات زندگی میکنید؟؟؟؟🤔🤔🤔آره ما با یه بچه خرجمون بیشترم میشه😒لطفا شعار نده زندگی همه با ه ...

نه من دهات زندگی نمیکنم 

اما شعور شما به دهاتی ها میخوره☺️

وگرنه بیست تومن برای من پولی نیست

کسی بهترین میخوره و بهترین می‌پوشه که اول سرپناهی از خودش داشته باشه غیر این بالا خونه اش داده اجاره 

درضمنپیامت چقدر خنده دارهکه بهش گفتی ۵تومن بزار برای یکماهبقیشم پس انداز کن😄😄😄😄یعنی باید فتوسنتز ...

الان کارمند بدبخت ک دولت وام نمیده از کجا وام برداره.

بخداااا نمیدن.

طلاهامو فروختم سه نفره شریکی خونه خربدن

چس تومنه

خونه خدا تومن.

ماها بدبخت شدیم بخدا.

کاش کارمند زمان احمدی نژاد بودیم

نه من دهات زندگی نمیکنم اما شعور شما به دهاتی ها میخوره☺️وگرنه بیست تومن برای من پولی نیستکسی بهترین ...

جوابتو نمیدم چون معلومه ادب و نزاکت نداری

تو خودت مستاجری چی داری میگی به این 

بنده خدا ؟؟؟ 🤔🤔🤔🤔

بیا از مدیریت هات بگو براشون الان 😒😒😒

بی زحمت بیخودی به ما حمله نکن 😄😄😄

درضمنپیامت چقدر خنده دارهکه بهش گفتی ۵تومن بزار برای یکماهبقیشم پس انداز کن😄😄😄😄یعنی باید فتوسنتز ...

شرایط زندگی ها متفاوت 

اگر کسی مهمان داری کنه و خونه مادر پدرش مهمونی نشه مهمون بیست تومن شما 

اما کسی که هفته ای دو سه بار مهمون مادر پدرش 

و مدیریت داشته باشه ده تومن خرج متعادل میشه 

اگررررر کسی بخواد خونه دار بشه میشه

تمام حرفم همین بود

خودم اگر کاری بخوام کنم تمام سختی هاش به جون میخرم 

آرامش و آسایش آینده ام مهم تر 

الان کارمند بدبخت ک دولت وام نمیده از کجا وام برداره.بخداااا نمیدن.طلاهامو فروختم سه نفره شریکی خونه ...

دقیقااااا 👌👌👌

الان دیگه کسی خونه نمیخره عزیزم

بازار خیلی خراب و راکده

ما یه واحد صفر گذاشتیم برا فروش عروسک

کلیدنخورده 

کناف و اسپلیت و لوستر و همه چی هم داره....

ولی فقط میان نگاه میکنن و میرن

اصلا پول ندارن.... همه چک میخوان بدن

واسه ۴ یا ۵ ماه دیگه .

شوهرم قبول نکرد دیگه