2777
2789

بچم نمیخوابید،هی صدا درمیاورد،

شوهرمم خیلی خوابش میومد تازه چرتش برده بود

اولش بهش گفت جونت بالا اومدا اقد صدا دادی

بعدش دخترم رو تشک نشسته بود محکم کشیدش عقب که بخوابه ولی سرش صدا داد با اینکه نرم بود تشک

حتم دارم نمیخواست اینطور بشه چون چند روز پیش دخترم خودشو انداخت رو تشک و دقیقا همین صدا داد سرش و شوهرم خیلی ناراحت شد و هی میگفت بمیرم الهی و عذاب وجدان گرفته بود

ولی نمیدونم چرا انقدر خوابش براش عزیزه

گفتم بمیرم برا بچم الهی،زود باش ازش معذرت خواهی کن ببوسش،هرچی گفتم نکرد و گفته گوه نخور 

به تو ربطی نداره،آ لاش

گفتم چی؟همین آش و لاش نگفته بودی بهم که گفتی

گفت من نگفتم اش و لاس ،گفتم ا لاش،گفتم اینم همونه

بعد سریع بیهوش شد

اگه جای من بودین چیکار میکردین؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شوهرت حق داره خستس و‌خوابش میاد شما باید دخترت کنترل میکردی ،،منم برا بچه هام‌و شوهرم میمیرم ولی وقتی دارم میخوابم یه صدایی در بیارن چنان داد بیداد میکنم که ساکت شن،،

عضو جدید نیستم لطفا گیر سه پیچ ندین !من دیگر تمام شدم،برآورده شدن آرزو میخوام چکار؟

خیلی گریه کردم امشب برا دخترم،مگه این مرد قرار نبود بهترین مردی باشه که توی تمام عمرش میبینه و ازش محافظت میکنه؟

از خدا میخام یه بخت خوب نصیبش کنه،کم گذاشتنای باباشو جبزان کنه براش الهی امین🙏

شوهرت حق داره خستس و‌خوابش میاد شما باید دخترت کنترل میکردی ،،منم برا بچه هام‌و شوهرم میمیرم ولی وقت ...

اتفاقا امروز اصلا کار نداشته ولی به گفته خودش روزایی که کار نداره،خسته تر میشه،،،،به نظر من چون زیاد و ازصبح روزای بیکاریش میره توی گوشی تا شب

خیلی گریه کردم امشب برا دخترم،مگه این مرد قرار نبود بهترین مردی باشه که توی تمام عمرش میبینه و ازش م ...

چه زود کم آوردی و جا زدی 

همون مرد که قراره براش بهترین باشه شما هم باید شرایط بهترین براش درست کنین نه که با بچه بشینی بالا سرش اعصابشو بریزی بهم

نگران نباش هیچی نمیشه

بذار بخوابه دیگه کارشوهرت خوب نبوده ولی کاریه که شده ازاین به بعد خواب بچه رو یجور تنظیم کن تا با ش ...

والا صدبار گفتم جای خوابشو جدا کنیم باباش موافقت نمیکنه میگه دلم نمیاد

نه به این حرفش نه به این عملش

خیلی گریه کردم امشب برا دخترم،مگه این مرد قرار نبود بهترین مردی باشه که توی تمام عمرش میبینه و ازش م ...

عزیزم خوابش میومد ،خستس احتیاج به استراحت داره از جنس آهن نیس این همه‌خستگی و سرصدا  تحمل کنه ،،وقتی کسی خوابش میاد کم کم بیهوش میشه کنترلی رو اعصابش نداره ،یکم درک کن 

عضو جدید نیستم لطفا گیر سه پیچ ندین !من دیگر تمام شدم،برآورده شدن آرزو میخوام چکار؟

والا صدبار گفتم جای خوابشو جدا کنیم باباش موافقت نمیکنه میگه دلم نمیادنه به این حرفش نه به این عملش

خوب این نشونه دوست داشتنشه خوب مردا اعصبانی شدن بنظرم کمتر به عاقبت کارشون فکر میکنن

خوب بدبخت خسته بوده ، مشکلی پیش نیومده ک فردا عذرخواهی میکنهدرسته توئم دلخور شدی اما بنظرم این چیزار ...

چرا نشر ندم؟اینجاست که فقط اروم میشم با راز دلمو گفتن و همه راهنماییم میکنن و سبک میشم،وگرنه صدبار تا حالا تا جدایی رفته بودم