2777
2789
عنوان

همسرم به مادر زن قبلیش دست داد بنظرتون این زشت نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 65283 بازدید | 442 پست
امام حسین فرمودن بهترین دین انسانیت هست ،انسانیت حکم میکنه جواب احترامو با بی احترامی ندیم ،دین شما ...

چه خشمگین و بی ادب! 

شما در واقع داری حکم قطعی خدا رو زیر سوال می بری، نه اعتقادات بنده و امثال منو! 

در ضمن همون امام حسین علیه السلام که داری اسم شون رو میبری، بخاطر زنده نگه داشتن اسلام واقعی و امر به معروف و نهی از منکر، قیام کردند و به شهادت رسیدند، 

تا امثال شماها اسلام غیر واقعی و سلیقه ای رو رواج ندین! 

ضمنا دین ما راجع به بانوان و آقایون، زیبا صحبت کرده، نه مثل دین نامفهوم شما که میگید : ( نر و ماده!) 

من از نظر محرم بودن و شرعی نمی‌گم کلا غریبه هستن دیگه

والا منم مثل همون خانمم.

با اقایون دست میدم.

دوستان اقاهم دارم.

والا که بنظرم طبیعیه. همه هم اطرافم همینقدر محترمن.

چیزی که به ذهن من اومد چقدر همسرتون اقاست که بعد از طلاقم هنوز با مادر همسر سابقشون مودبانه رفتار میکنن.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ازمذهبی هایی امثال شما که از روی هیچی آدمهارو قضاوت میکنین حالم بهم میخوره حداقل هارو شماها تعیین می ...

سعی کن یه خورده ضریب هوشی تو تقویت کنی! 

کسی نگفت چرا همسر استارتر به مادر خانوم سابق شون دست داده! چون قطعاً مذهبی های واقعی، احکام اسلام رو مطالعه کردند و می دونند که محرم هستند. 

در واقع من و چند نفر دیگه از این بابت شما رو ریپلای کردیم که گفتی من مذهبی هستم و در عین حال به نامحرم دست میدم و...... 

ما صرفاً اومدیم گفتی تو مذهبی نیستی که حداقل های احکام رو رعایت نمی کنی، البته که به ما مربوط نیست هر کاری می کنید شماها، 

اما 

تا جایی مربوط نیست که داخل سایت عمومی با هزاران خواننده، نیای رواج بدی این روال اشتباه رو. 

امام حسین فرمودن بهترین دین انسانیت هست ،انسانیت حکم میکنه جواب احترامو با بی احترامی ندیم ،دین شما ...

حالا ایشون که با هم دست دادن که نامحرم نبودن .اما امام حسین هم نگفتن نامحرم بهم دست بدن ایشون برای اسلام شهید شدن و در دین اسلام دست دادن محرم و نامحرم حرام هست 

بهتره این رو هم بدونی  هر چیزی که حلال هست یا مربوط به انسانیت و ادب و احترام و آداب معاشرت اجتماعی است، قطعاً در نوع خودش خوب و پسندیده است، اما انسان زیرک و باهوش و سیاستمدار، اهم و مهم می کنه و می سنجه که الان این حرکت من با وجود این که حلال هم است، اما آیا زندگی شخصی و آرامش همسرمو تهدید می کنه یا خیر؟ 

قطعاً خیلی از کارها رو به هر قیمتی نباید انجام داد، چون ریشه ی خیلی از طلاق ها بر می گرده به همین حرکات کوچیک و به ظاهر بی اهمیت و ( از نظر شما مربوط به انسانیت و همون چیزایی که گفتی.....) 

طلاق هم در اسلام مذموم شمرده شده. 

آدم اول باید واسه همسرش انسانیت داشته باشه! 

سعی کن یه خورده ضریب هوشی تو تقویت کنی! کسی نگفت چرا همسر استارتر به مادر خانوم سابق شون دست داده! چ ...

شما نگران رواج فکر اشتباه دربین بقیه نباش همین نشون میده خودتونو کامل وبرتر میبینید ،منو شماها در حد هم نیستیم بخواییم بحث کنیم ،پس سخن کوتاه ووالسلام 

کار به تاپیک این بنده خدا ندارم ولی شعار تو چیه هر.زه گی و رابطه های جنسی قبل ازدواج و اینا نه؟؟

متاسفم برات واقعا

ما اطرافمون نه هرزگی داشتیم نه رابطه جنسی قبل از ازدواج ولی مغزمون هنوز سر جاشه احترام حالیمونه

در دلم خواستن مرگ کسی نیست ولی . کاش هر کس به تو دل بست بیاید خبرش
متاسفم برات واقعاما اطرافمون نه هرزگی داشتیم نه رابطه جنسی قبل از ازدواج ولی مغزمون هنوز سر جاشه احت ...

میگی مغز های پوسیده 

امثال تو واسه اینکه ثابت کنن عین خارجی ها هستن 

تن لخت و هرکاری میکنن 

محرم و اینا هم براشون اهمیتی نداره

!منو شما درحد هم نیستیم بخواییم بحث کنیم پس سخن کوتاه و والسلام

در قران فرمودند در زمین با غرور راه نروید ادمهای مغرور حتما یه جا میخرن با کله زمین وگرنه نه من از شما پایین تر هستم نه شما از بنده شب خوش

شما نگران رواج فکر اشتباه دربین بقیه نباش همین نشون میده خودتونو کامل وبرتر میبینید ،منو شماها در حد ...

دقیقا درست گفتی! 

اصلا شما در حد ما نیستی که بخای بحث کنی، چون جواب منطقی و خداپسندانه نداری.