2777
2789
عنوان

همسرم به مادر زن قبلیش دست داد بنظرتون این زشت نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 32417 بازدید | 308 پست
🤣🤣🤣🤣.ببین من از نظر شرعی نگفتم و دوست ندارم همسرم جز خانوادش و مثلا خواهر زاده هاش یعنی فامیل در ...

میفهممت، منم کم ازین جا خوردنا تجربه نکردم ،چاره چیه ؟ دعوا؟ نه عزیزم چندبار تو خوشیاتون بهش تاکید کن بگو من دوست دارم ولی اون کارت ناراحتم کرد زود بعد گفتنت صورتشو ببوس بزار دست پیش نگیره و حرفتو تبدیل به دعوا نکنه ،مطمئن باش اگه غرورت اجازه بده و اینکارو بکنی خیلی روش تاثیر میزاره 

اسی جان حسادت نکن چون اگربندخداشوهرت اگرواقعاهمسراولامیخاست نمیومدسراغ دومی پس خاطرت ازین بابت جم باشه بعدهم وقتاخداوندبزرگ وشریعت منع نمیکنه ماکه مخلوقاتیم چگونه میشه خلاف شرع کنیم سرخود فتوا بدیموبگیم گناهه اونم نوع کبیره ،که چرادست داده ووو نه عزیز دلم بنظرم زیادبزرگش کردی. عزیزان ودوستان اکثریت موافقن بادست دادن مشکلی بوجودنیامده که بخاهیم ایده بدیم نه نزاردست بده هرچندبقول خودت زنه بندخدارفیقا دگم داره اما دورازجون بنده خدا ماکه نیستیم دردلش که ناحق قضاوتش کنیم پس عزیزجان خیلی هم ریلکس باش. ببین درگذشتش اون جزعی ازخانوادش بوده وهمچنین براش تاابدمثل پسرشه واونم بادست دادن ارزش واحترامی که به وی داشته انسانیت خودشاتکمیل کرده. وگرنه هیچ ازش کم نشده بلکه هم کارخوبی انجام داده چون ادمهای خوب کارهای شایسته انجام میدن ایقداسترس نداشته باش ابجی گلی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میفهممت، منم کم ازین جا خوردنا تجربه نکردم ،چاره چیه ؟ دعوا؟ نه عزیزم چندبار تو خوشیاتون بهش تاکید ک ...

والا خیلی خستم عزیزم 

اگه الان منو می‌دیدی می‌فهمیدی چی میگم 

روح من مرده بخاطر این مرد 

فقط و فقط بخاطر خانوادم  دارم تلاش میکنم طلاق نگیرم 

همسرم هیچ جوره مردی نیست که بشه باهاش زندگی کرد 

منی که ساعت ۹مییخوابیدم الان تا ۶صبح از فکر و خیال بیدارم 

اسی جان حسادت نکن چون اگربندخداشوهرت اگرواقعاهمسراولامیخاست نمیومدسراغ دومی پس خاطرت ازین بابت جم با ...

من نگفتم کار همسرم گناه است و اصلا به شرعی بودنش کاری ندارم 

از نظر من این کار اشتباه است 

منم پدر شوهر سابقم رو تو خیابان ببینم دست بدم همونجا دستمو می‌بره شوهرم 

(البته پدر شوهر سابقش ندارم مثال گفتم)

والا خیلی خستم عزیزم اگه الان منو می‌دیدی می‌فهمیدی چی میگم روح من مرده بخاطر این مرد فقط و فقط بخاط ...

😔😔فقط میخوام یه چیز بگم بهت ،امیدوارم آرومت کنه

میتونم قسم بخورم بخدا بخدا بخدا که هیشکی زندگی بی درد و رنجی نداره و همه درگیر مسائل خودشونن دختر خوب ، عزیزم تو زندگی بی درد زندگی کردن هنر نیست که ،،،،هر کسی میتونه زندگی کنه ،هنر رو اونی داره که تو زندگی پر از پستی بلندی توکلش به خدا باشه و قدرتشو از دست نده،،، برای رفع مشکلاتت برای خانم ام البنین صلوات میفرستم ،التماس دعا دارم ازت ،امیدوارم خوشبختی بیاد سراغت گلم

😔😔فقط میخوام یه چیز بگم بهت ،امیدوارم آرومت کنهمیتونم قسم بخورم بخدا بخدا بخدا که هیشکی زندگی بی د ...

آخ عزیزدلم چقدر از پیامت حس خوب گرفتم 

منم دعا میکنم به هرچی میخای برسی خواهر گلم ❤️‍🩹❤️‍🩹

آخ عزیزدلم چقدر از پیامت حس خوب گرفتم منم دعا میکنم به هرچی میخای برسی خواهر گلم ❤️‍🩹❤️‍🩹

حس خوبت بخاطر این بود که از ته دلم حس کردم خیلی دوستت دارم و از ته دلم برات دعا میکنم که سرنوشتت زیبا تر از تصوراتت بشه