2777
2789
عنوان

همسرم به مادر زن قبلیش دست داد بنظرتون این زشت نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 30413 بازدید | 308 پست

کلا اگر بخوای ناراحت بشی و بگی اون خانم غریبه است باید به خاطر سلام کردنشون هم ناراحت بشی چون آدم با غریبه سلام علیک نمیکنه 

در حالی که محرم هستن و مشکل شرعی وجود نداره دست دادن با سلام کردن فرقی نمیکنه و جفتش یعنی اینکه طرف آشناس 

منم‌بگم‌محرمیتش تا ابد باقی میمونه یا بسه؟

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

استارتر جان يه جمله اول تاپيک مینوشتی که با بعد شرعی موضوع مشکل نداری و صرفا بخاطر نسبتی که اون خانم ...

دمت گرم 

میخواستم همین حرفای تورو بگم 

هی نمی‌دونستم چی بنویسم 

والا کل تاپیک گفتن محرم محرم 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
کلا اگر بخوای ناراحت بشی و بگی اون خانم غریبه است باید به خاطر سلام کردنشون هم ناراحت بشی چون آدم با ...

شاید اسی حسودی می‌کنه شوهرش به زن دیگه ای دست بزنه خب 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
کلا اگر بخوای ناراحت بشی و بگی اون خانم غریبه است باید به خاطر سلام کردنشون هم ناراحت بشی چون آدم با ...

خیلی فرق دارن 

اداره هرجا میریم کاری انجام بدیم 

با هر خانم کارمندی احوال پرسی می‌کنیم ولی دست که نمی‌دیم 

حرف شما مثال همون حرفه که میگن چت کرده خیانت حساب نمیشه چون جنسی نبوده

پدر شوهر

آره همون واسه زن و مرد منظورم بود.

یارب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/بی عشق حسین هرآنچه باشد به دلم/خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن😭😭🖤🖤

🥲🥲🥲😔خب شوهرمه حسودیم شد درسته

عزیزم همینکه میگی یعنی خیلی دل پاکی داری الهی .حسودیت میشه یعنی هنوز دوسش داری نصیحت خواهرانه وقتی هنوز دوسش داری به خودت اون یک فرصت بده شتابزده عمل نکن منظورم طلاق هست 

دمت گرم میخواستم همین حرفای تورو بگم هی نمی‌دونستم چی بنویسم والا کل تاپیک گفتن محرم محرم

نمیدونم چرا تا یکی یه کامنتی میزاره همه پشت هم میان همونو تکرار میکنن 

⭐️تا نباشد امر حق🌿برگى نيفتد از درخت⭐️
شاید اسی حسودی می‌کنه شوهرش به زن دیگه ای دست بزنه خب

عین این میمونه بگی مثلا شوهرش با مادر و خواهر خودش دست بده روبوسی کنه اسی حسودی میکنه خب اگر اینجوری باشه مشکل از شوهر نیست مشکل اسی هست که غیر منطقی فکر میکنه 

ولی در کل اگر میگفت از اینکه سلام کردن حال و احوال کردن و دست دادن کلا ناراحت شده به نظرم منطقی و قابل درک بود چون یه رابطه بوده و تموم شده و مثل غریبه باید رفتار میکرده 

ولی وقتی خوب و خوش سلام کردن و همو تحویل گرفتن خب محرم بودن دستم دادن دیگه این قسمت دست دادنش ناراحتی نداره