2777
2789
یعنی چی غلط یادمون دادن؟ مگه پیامبر اسلام تو ۲۶ تا جنگ فرمانده جنگ نبوده؟ این چجور مهربونیه که با زو ...

اسلام شروع کننده هیچ جنگی نبوده و نیست 

کسی که برای دفاع شمشیر بگیره دستش میشه بد لابد اونی که وا میده و اجازه تجاوز میده میشه خوب ؟ این چه منطقیه واقعا ؟ 

یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

ایا جامعه اماده پذیرش ولی خدا هست یا مثل ۱۱ امام دیگه باهاشون رفتار خواهند کرد

اگر اون داستان واقعیت داشته باشه

گذشته بازم تکرار میشه.... 

دلیلش هم مشخصه 

بعضی ادم ها پتانسیل همچین چیزیو ندارن

همین الانشم سر هیچ و پوچ و عقاید و سیاست و..... باهم تو جنگن

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان مذهبی کسی میدونه برای دور شدن انرژی های بد باید چه دعایی رو همراهم داشته باشم؟

دائم الوضو باش 

نماز هم میخونی سجده طولانی برو 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
دوستان مذهبی کسی میدونه برای دور شدن انرژی های بد باید چه دعایی رو همراهم داشته باشم؟

آیه الکرسی بخونید هرروز و ۴ قل و زیارت عاشورا 

و سوره یاسین و حرز حضرت علی  علیه السلام همراه داشته باشید 

یاعلی بردشمنات لعنت👉حاجت داری؟بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم زیارت عاشورا،سوره یاسین یا واقعه بخون براشون.صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، چون شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن!حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .
خوابت روشن😍😍من قبلنا اینطور نبودم طرفدار آقا نبودم چ بسا جسارتم میکردماما وقتی راجب آقا تحقیق کردم ...

منم طرفدارشم

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم
ن بجز خدا وقت دقیقشو کسی نمیدونه تو روایات فککنم کسیو ک بیاد وقت معین تعیین کنه واس ظهور لعن شده

آره

ولی آخه چرا علامه کورانی باید اینجور بگن

من تو همه تاپیکای امام زمانی بازنشر دادم.الان پشیمونم تو دلم خالی شد.کلیپش فک کنم تو گوگلم سرچ کنی بیاد

ببین قشنگ تعیین وقت شده

قسمت بعد از آزادی فلسطین نه

اونجایی که بین آزادی فلسطین و خروج سفیانی وقت تعیین گفتن 

بله موفق باشید 🍀

همچنین عزیزم 💙

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
سفیانی میگن موقعی اوضاع شام که همین سوریه است خروج میکنه و میاد دمشق رو میگیره بعد به طرف عراق میره ...

با این وضع خاندان ال سعود، بره مکه سریع باهاش یار میشن😑

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

توروخدا مواطب باشید با نوشتن مطلبی گناه نکنیم 

قران بخونید صدقه بدید نمازو اول بخونید دل کسی رو نشکونید وعیبت وتهمت نکنیدهرکس به اندازه توانش نیکی کند تا اقا هم ازما راضی باشد دریک کلام تقوا داشته باشید 

از اول تاپیک تا آخرش علیه آقا امام زمان میگید هر عقیده ای دارید به خودتون مربوط هست اما رفتارتون دور ...

به نظر میاد شما مذهبی افراطی هستید

و من در کمال احترام خوشم نمیاد با اینجور ادم ها که تهمت میزنند به ادم و فقط به احساسشون تکیه میکنن بحث کنم! 

شب خوش

ایشالا ک زود تر بیاد با این اوضاعی ک برامون ساختن

عزیزم این اوضاع رو دشمنان خدا و امام زمان یعنی همین صهیون های که شیاطین حاکم بز زمین هستن برای ما و خیلی بدترش رو برای میلیون ها و میلیارد ها نفر دیگه ساختن ، کسایی اوضاع رو تو اینجا اینجوری کردن که پیرو همین شیاطین هستن و همیشه هم همینا گفتن و میگن ما باید تسلیم این جونوران خونخوار  تروریست پرور که نمیشه جنایات و حیله گری هاشون رو شمرد بشیم ، با موذی گری تموم هم همیشه بدبختی ها رو انداختن گردن یاران واقعی امام زمان که اگه نبودن الان نه ایرانی بود و نه اسلام محمد و علی ،  فقط خدا به حق امام زمان رحم کنه تو این دوره آخرالزمونی به بادمون ندن اینا با فتنه هاشون 

از ماست که بر ماست ، منظور کُل آدماست🌍🌏🌎                        🪩   برای عقل و انسانیت های از دست رفته گریانم   🩷 آن صاحبِ زمین و زمان و شاهِ جهان را خواهانم  🔷️گر چه پُر ز گناهان و نادانی ام ولی لااقل هر  چه     گناه  و   پلیدیست  را  ز ابلیس و پیروانِ جن و اِنسش دانم و نابودیشان را جویانم     که تمام احوالات بد و پلیدی ها و بیچاره گی ها و  جنایات طول تاریخ بشر و مُلک وجود خودمون از گور ابلیسه  نه    خالق    یکتاای مهربانترین که عقل و ادراک و شعور و اختیار داد و با هزاران پیامبر هدایت کرد به سمت نور و نیکی ها واَنوار خودش (۱۴ معصوم و دلایل خلقت و سَروران دو عالم) و گفت  انتخاب کن  بین  نور  و ظلمت   ،   حق و باطلخیر و شَر   ،     هدف از خلقت،  انتخاب کردن بین دو تا راهه و عبادتشونه ، راه سومی نیست  ،   کدووم رو انتخاب میکنیم  ،  اجازه مییدیم  وارد قلبمون  بششه و در موردش تفکر میکنیم و براشون زندگی کنیم.💚🪴https://tooloe72.blogfa.com/    

اگر اون داستان واقعیت داشته باشهگذشته بازم تکرار میشه.... دلیلش هم مشخصه بعضی ادم ها پتانسیل همچین چ ...

خب به خاطر همین ظهور سالهای زیاد طول میکشه تا اتفاق بیفته بشر به اون میزان از درک و بلوغ میرسه که منجی میپذیره و در مقابلش گارد نمیگیره همراهیش میکنه منافع جمعی رو به منافع شخصیش ترجیح میده