2777
2789
همه ما حق داریم ندید شک کنیم ولی واقعیت اینه که منجی در همه ادیان به نحوی اشاره شده.من بیشتر از طریق ...

منجی ما اول و اخر افریدگار ماست نه شخص دیگه ای

که معلوم نیست هدف واقعیش از افریدنمون چیه، چرا بشرو امتحان میکنه، قرار بعد مرگ با بشر چیکار کنه و..... 

من باور دارم که یه چیزی منو به وجود اورده

همونطور که ما انسان ها خیلی چیزارو به وجود اوردیم مثل ربات ها... 

ولی بعضیا چیزایی میگن که با عقل جوردرنمیاد واقعا

ادمای احساسی بهشون تکیه میکنن تا شاید از شرایط بد خلاص بشن... 

البته باز میگم این نظر منه و شاید درست نباشه! ولی من ادم منطقی ای هستم و چیزاییو باور میکنم که به واقعیت نزدیکه، هرچقدرم تلخ باشه مهم نیست... 

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چند روز پیش پسر یکی از مراجع تقلید خونمون بود

حرفای عجیب میزد 

واقعا باید دعای غریق بخونیم تا. توی این فتنه ها دینمون ثابت بمونه

داغ دل ما را مگر دريا كند خاموش(بارها ترکیده)

کسی هست در مورد مهدی عج توضیح خوب بده

زندگی نامه شهید دکتر محمود رفیعی رو بخون

انقدر عاشق امام زمان بوده ادم لذت میبره

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
هیچ امامه من و صداش کردین ؟ میدونستین خیلی نزدیکه بهمون و جوابمون و میده ؟ من هروقت صداش کردم جوابمو ...

به من اصلا جواب نداد هیچ کدوم از معصوما هیچ حاجتی ازشون نگرفتم الانم اعتقادم خیلی کمه دیگه

چند روز پیش پسر یکی از مراجع تقلید خونمون بودحرفای عجیب میزد واقعا باید دعای غریق بخونیم تا. توی این ...

خیلی هارو میشناسم بعد از چند سال ترک نماز کردن وکافر شدن وخدارو هم رد کردن

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم
منجی ما اول و اخر افریدگار ماست نه شخص دیگه ایکه معلوم نیست هدف واقعیش از افریدنمون چیه، چرا بشرو ام ...

خب خیلیا دیدن امام زمان رو باهاش ارتباط دارن حرف میزنن یعنی دروغه یا الکی؟

داغ دل ما را مگر دريا كند خاموش(بارها ترکیده)

به من اصلا جواب نداد هیچ کدوم از معصوما هیچ حاجتی ازشون نگرفتم الانم اعتقادم خیلی کمه دیگه

عزیزم مگه به حاجت گرفتنه.حتما مصلحتی بوده

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم
منجی ما اول و اخر افریدگار ماست نه شخص دیگه ایکه معلوم نیست هدف واقعیش از افریدنمون چیه، چرا بشرو ام ...

یه سری بنده های برگزیده هستن که خدا به حرفاشون خیلی اهمیت میده و به اصطلاح دعاشون مستجاب میشه

خدا گفته از این بنده ها استفاده کنید تا واسطه بین من و شما باشن 

امام زمان هم یکی از این بنده های برگزیده هست 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را