2777
2789
عنوان

فقط بی‌کلاسا بیان ورود باکلاسا ممنوع

| مشاهده متن کامل بحث + 3136 بازدید | 280 پست
سلامنه کاشت ناخن و مژه دارمنه لیزر رفتمنه ژل و بوتاکس زدمهیچیحتی بیرون رفتنی آرایش هم نمیکنم، فقط ضد ...

عااااالی عزیزم

جالبه برام ک حتی یک نفر هم نیومد بگه  اینجوری نیس و همه اینکارارو انجام میده...

اکثریت ساده ایم انگار

خوشحال شدم

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلامنه کاشت ناخن و مژه دارمنه لیزر رفتمنه ژل و بوتاکس زدمهیچیحتی بیرون رفتنی آرایش هم نمیکنم، فقط ضد ...

جالبه ک حتی یک نفر هم نیومد بگه همه اینارو انجام میده..

انگار اکثریت‌مون ساده ایم..

چقد خوب❤️

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

به اینکه به خودت نرسی افتخار نکن لطفا و اینکه دماغ عمل نکردی یا ژل نزدی نه زدنش افتخار میشه نه نزدنش ...

وا

آروم باش

مگه من گفتم دارم افتخار میکنم ک اینجوری ام ؟

خوبه گفتم بی‌کلاسم 🤣🤣

نه اتفاقا ب خودم میرسم.. همیشه تمیز و مرتب و خوش بو با پوست عالی ام. کلی مکمل میخورم و اینا

ولی در این زمینه آرایشی و اینجور چیزا ضعیفم

اما نگفتم افتخار میکنم ک اینجورم !!!

این چیزا که باکلاسی نیست ولی خب...بنده دارای جلسات لیزر + شناخت خوب از لوازم آرایش هستم

عاااالی

شما چند لول جلوتری پس🤣🤣

راس میگیا.بیرون قوس بینیمو ک ببینی فک میکنی اخرت کلاسم ولی ی بار سرزده بیای خونم ریختمو با موهای وزو ...

عااااالی 🤣🤣

ممنون از نصیحتت

کلا دیدم ب کسایی ک عمل بینی دارن عوض شد🤣😅

شوخی میکنم عزیزم

بلخره توخونه همه راحتن دیگه 

منظورتون از صورت باکلاس چیه؟🤔

ی سری صورت ها باکلاسن دیگه

از خودشون ذاتی زاویه دارن

یکی از دوستام دقیقا همینجوره. جوری زاویه سازی شده صورتش ک اصن باورت نمیشه نچرال باشه

یا مثلا بینی خوش فرم..  گونه های برجسته..

مث کسایی ک کلی عمل زیبایی کردن 

چهره‌شون باکلاسه دیگه

ولی چهره های دیگه مثلا مث خودم، زشت نیستم ها ولی باکلاس هم نیستیم..  فرم معمولی و گرد.. بینی معمولی.. گونه کوچیک..

متوجه شدی منظورمو؟

اسمش نمیدونی .ابجیم شش جلسه فیشیال و مزو تراپی زیر چشم رفت اینقد پوستش سفید و روشن شده .صورتش هم جای ...

نه الان یادم نیس

تو اینستا خیلی خیلی معروف شده

جوری ک کل بلاگرا براش تبلیغ کردن

من کامنتارو هم خیلی چک کردم همه میگفتن راضی هستن و اینا

نمدونم بخدا چقد واقعیت داره

پوست رو بشدت سفید میکنه

حالا اینستام وصل شه بهت میگم حتما

میریزه ولی در میاد اگه دیگه نری من الان میخوام ی مدت نرم سریتا بزنم مژه های خودم زیاد بشع

اوه پس واقعا میریزه

براهمین همه بهم میگن ریمل خوب بگیر بجای کاشت

میریزه ولی در میاد اگه دیگه نری من الان میخوام ی مدت نرم سریتا بزنم مژه های خودم زیاد بشع

میدونی بنظرم یا نباید رفت  یا اگ رفت دیگه مث ناخن داعمی بری هی ترمیم

مژه خیلی خشگل میکنه آدمو شاید منم برم

خیلی ممنون گلم بخدا منم موهام سفید شد تو سن کم تا یکم شوهرمو رو به راه بیارمانشالله خودت هم به بهتر ...

ایشالا ک بهترین مرد میشه برات

بیخیال باش و بسپار ب خدا

چیزی ک بخاد بشه، میشه 

خودتو زیاد عذاب نده..  آدما میرن دنبال لیاقت‌شون..

من که اصلا نمیدونم کانسیلر و کانتور چی ان

ببین ی چیزی تو مایه های کرم پودر ان

بعد از اینکه کرم پودر زدی،  با کانسیلر و کانتور میتونی ب صورتت کلی تغییرات بدی

مثلا بینی‌تو باریک کنی..  گونه هاتو برجسته کنی و و و

البته ک واقعا سخته. 

۲۶ سالمه درست بلد نیستم ارایش کنم و خیلی از وسایل دخترونه هم نمیشناسم. تنها نیستی

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!