2777
2789
عنوان

فقط بی‌کلاسا بیان ورود باکلاسا ممنوع

| مشاهده متن کامل بحث + 3310 بازدید | 280 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره اهمیت میدمواقعا پوست از همه چیز مهم تره ی مکمل جدید تواینستا خیلی معروف شده جدیدا ک میگن پوست رو ...

اسمش نمیدونی .ابجیم شش جلسه فیشیال و مزو تراپی زیر چشم رفت اینقد پوستش سفید و روشن شده .صورتش هم جای بند لیزر میکرد ولی الان دیگ نمیره 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

اوووووومن کاشت مژه نرفتم هیچوقتخیلی خیلی دوس دارم برمولی همه میگن مژه های خودت میریزه بعدششما راضی ا ...

میریزه ولی در میاد اگه دیگه نری من الان میخوام ی مدت نرم سریتا بزنم مژه های خودم زیاد بشع

دعامیکنم برا امضاتهم خوشم اومد هم دلم گرفتامیدوارم از این مدل شکرگزاریت بهترین نتیجه رو بگیری عزیزم

خیلی ممنون گلم  بخدا منم موهام سفید شد تو سن کم تا یکم شوهرمو رو به راه بیارم

انشالله خودت هم به بهترینها برسی😘😘

خدا رو هزار مرتبه شکر که   به آرزوم  رسیدم و بعد از ۱۴۰۴ شوهرم فقط و فقط عاشق منه و دست از خیانت بر داشته و خانوادش دیگه نمیتونن تو زندگیمون دخالت کنن و تا اخر عمر با بچمون بهترین زنگی که سرشار از عشق و محبت داریم الهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۴ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜

والا من کاشت ناخن هم ندارمفقط یه لیزر رفتم تاماماز این روتین و اینام هچ نمیدونم صورتم با صابون بچه ک ...

وای عااااالی بود🤣🤣🤣🤣

الان ک گفتی روتین یادم اومد

باید اینم اضافه میکردم ک هییییچ روتینی توزندگیم نداشتم هیچوقت 🤣🤣

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

شممامطمئنا ظاهر زیبایی داری.چون خودت روقبول داری

ای بد نیستم

ولی قیافه‌م برام مهم نیس

بقول شما خودمو قبول دارم آدم مفیدی شدم بنظرم همین خوبه

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

منم 18 سالمه همینم..کل این سالا فقط سرم تو کتاب و درس بوده

عزیزم چقد جوونی❤️❤️❤️

هععععی ی روزی منم هرجا بودم میگفتم ۱۸ سالمه

چشم بهم زدم شد ۳۰🤣🤣

نذار الکی بگذره

ی سری کارا براخودت بکن حتما. ک بعدا ب سن من رسیدی پشیمون نشی

متوجه شدم که پولدار و بی کلاسی، بقیه رو گفتم 😄

وای مرسی🤣🤣🤣🤣🤣

این بهترین توضیح برای منه

پولدار و بی‌کلاس

البته پولدار ک نیستم..  ولی در حد زندگی معمولی خونه و ماشین معمولی ام. منظورم اینه پول برا ی سری باکلاس بازی ها دارم اما حیف ک بی‌کلاسم  وجودم بی‌کلاسه تفکرم بی‌کلاسه🤣🤣

همینایی ک گفتی هم من نصفشو نمیدونم چیه

عزیزم تا حد چیزایی ک بلدم میتونم کمکت کنم

درسته بی‌کلاسم ولی این چیزایی ک گفتم رو میدونم چیه🤣🤣

بپرس تا برات توضیح بدم خب

با ۱۹ سال سن موخام اعتراف کنم من همون کاشت ناخنم نرفتمبزرگترین خلافم برداشتن پیوند ابروهامه

ناخن رو برو

بخدا من الان روزی صدبار ناخن هامو نگاه میکنم میگم کاش زودتر رفته بودم🤣🤣

عزیزم اگه سادگی و طبیعی بودن میشه بی کلاسی،من ته بی کلاسای عالمم.

بلخره ی سری کارا باید بکنیم دیگع..

مثلا زمان مامان باباهامون همه ساده بودن

ولی الان انقد چیزای مختلف اومده آدم دلش میخاد خب