2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الان از ۱۲گذشته تو به فکر نگاه تندی   ببین با آدما زیاد نخند باهاشون زیاد حرف نزن همیشه ازت حساب باید ببرن بخند باهاشون حرف بزن اما محدود الان به کسی زیاد رو بدی پرو میشه ببین این اطرافت بت می‌خندن اما پشت سرت وقتی یکی حرف بزنه همراهش میکنند منتظرن ازت ایرادی بگیرن تا غیبت کنن 

الان از ۱۲گذشته تو به فکر نگاه تندی ببین با آدما زیاد نخند باهاشون زیاد حرف نزن همیشه ازت حساب بای ...

متاسفانه اصلا نمیتونم جدی باشم 

نمیدونم چجوری جلو خنده بی وقفه مو بگیرم 

هرچه در جستن آنی ،آنی 
متاسفانه اصلا نمیتونم جدی باشم نمیدونم چجوری جلو خنده بی وقفه مو بگیرم

تمرین کن عزیزم تمرین 

تو فکر کنم مثل مامانمی مامان من فکر می‌کنه همه مثل خودش ظاهرشون مثل باطنشون هست فکر می‌کنه همه مثل خودشن همه خوبن اما نمیدونه که آدما چقدر عوضی هستند چندبار به مادرم میگم میگه تو مغروری تو خودخواهی و.... اما من هرکسی به مادرم چیزی بگه مادرم که ساکته اما خودم چنان جوابشو میدن که دیگه دهنشو باز نمیکنه بخدا من مغرور نیستم اما اطرافیانم و خوب میشناسم 

تمرین کن عزیزم تمرین تو فکر کنم مثل مامانمی مامان من فکر می‌کنه همه مثل خودش ظاهرشون مثل باطنشون هست ...

منم دقیقا همین طوریم 

چجوری جواب بدم اصلا بلد نیستم و بدتر استرس میگیرم 

هرچه در جستن آنی ،آنی 
منم دقیقا همین طوریم چجوری جواب بدم اصلا بلد نیستم و بدتر استرس میگیرم

پس همین ببین ادمارو بشناس و همینطور که بهت گفتم زیاد با بقیه گرم نگیر بعدش برو کانال های حاضر جوابی یا چت هوش مصنوعی نصب کن اون بهت میگه یا خودت تمرین کندمثلا اگر کسی اینجوری بهم گفت چی بگم اینجوری 

پس همین ببین ادمارو بشناس و همینطور که بهت گفتم زیاد با بقیه گرم نگیر بعدش برو کانال های حاضر جوابی ...

من اصلا ادم شناسیم خوب نیس یکی با محبت حرف بزنه فک میکنم خوبه طرف 

هرچه در جستن آنی ،آنی 
من اصلا ادم شناسیم خوب نیس یکی با محبت حرف بزنه فک میکنم خوبه طرف

خب اشتباه عزیزم این باعث میشه خدایی نکرده برات بد بشه طرف و از طریق دوستی باهات وارد میشه بعد بهت لطمه می‌زنه تو ظاهرشو میبینی باطنشو که نه بعد همه این که به روت می‌خندن پشت سرت اگر چیزی بشه حرف میزنن درصورتی شوخی میکنن باهات می‌خندن نظرت رو میپرسن اما پشت سر حرف میزنن آدم نباید زیاد مهربون باشه این تجربیات ثابت کرده عزیزم پس تمرین کن 

عزیزم شما متاهلی ؟چند سالته ؟