2777
2789
عنوان

معیارتون برای دوست پسر چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 106 بازدید | 32 پست
میگفت تو تهرانی من شیراز رامون دوره ازدواج منو و تو تو رویا هاس🙂💔

خب درست گفته راستشو بخوای

مسافت دور سخته

لقش بابا

برو یکی دیگ

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

مهربون باشه متعهد باشه خوش تیپ و قد بلند شغلشم خوب باشه عاشقمم بشه تهشم به ازدواج ختم شه

همچین پسرایی رو باید تور کنی

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگ چیه؟

میگن شیرازیا تنبلن 

نشنیدی؟

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

خب درست گفته راستشو بخوایمسافت دور سختهلقش بابابرو یکی دیگ

نه بابا بیخیال هنوز ضربه روحیه خوب نشده🚶🏽‍♀️سنگین میشینم خونه خواستگار بیاد

دور دوستی خط کشیدم عمرم فقط تباه میشع

نه بابا بیخیال هنوز ضربه روحیه خوب نشده🚶🏽‍♀️سنگین میشینم خونه خواستگار بیاددور دوستی خط کشیدم عمرم ...

چند سالتع

وای اره خودشم گفتتتتتتتشعت

حال ندارن

گفتی شیرازیه و چنین حرفی زده خندم گرفت 

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

۱۹

اونی ک خودت انتخاب کنی بهش حس داشته باشی 

خیلی فرق داره

تا خواستگار

منم تنبلم ینی بسی گشااادم😂پس ب خاطر همینه انقد پسرای شیرازیو دوس دارم🤣🤣🤣🤣

اره خدا درو تخته رو باهم جور میکنه😂

اونی ک خودت انتخاب کنی بهش حس داشته باشی خیلی فرق دارهتا خواستگار

مطمئن باش اونی ک انتخاب میکنی م تو اینده مشکلات داره از شکاکی و بی اعتمادی گرفته تااا....

من خیلی دوست داشتم باهمین اشنایی وارد ازدواج بشم ولی اینو تجربه کردم ب خاطر همین ب کل پشیمون شدم