من خوودم خوشتیپ باشه چصی نباشه، دورو نباشه، هم فاز خودم باشه
اوناییم ک مخالف دوست پسر داشتن هستن برن تو کوچه
اینجا قهوه ایشون میکنم😂😂😂
تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...
میگفت تو تهرانی من شیراز رامون دوره ازدواج منو و تو تو رویا هاس🙂💔
خب درست گفته راستشو بخوای
مسافت دور سخته
لقش بابا
برو یکی دیگ
تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...
مهربون باشه متعهد باشه خوش تیپ و قد بلند شغلشم خوب باشه عاشقمم بشه تهشم به ازدواج ختم شه
همچین پسرایی رو باید تور کنی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره
نه بابا بیخیال هنوز ضربه روحیه خوب نشده🚶🏽♀️سنگین میشینم خونه خواستگار بیاددور دوستی خط کشیدم عمرم ...
چند سالتع
وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره
منم تنبلم ینی بسی گشااادم😂پس ب خاطر همینه انقد پسرای شیرازیو دوس دارم🤣🤣🤣🤣
اره خدا درو تخته رو باهم جور میکنه😂