2777
2789
عنوان

سفارش لباس و راهنمایی پلیز

69 بازدید | 15 پست

دوستان من قراره ی سویشرت سفارش بدم، 

ولی مثلا قدش مناسبت 

دور سینه 120، 118

این زیاده، خیلی گشاده؟ 

سایزم _36_38

هَنی هَنی تو عزیز ترینمی گل :) 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره بابا خیلی گشاد میشه

حالا عکس بده ببینیم قیمتش چندخ

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
اره بابا خیلی گشاد میشهحالا عکس بده ببینیم قیمتش چندخ

چند تا پیج دیدم 

یکی هم مال روبیکا فوق العاده ارزون /:

یکی هم 3tyle بزنی سایتش میاد اسمش فککنم این 

هَنی هَنی تو عزیز ترینمی گل :) 

چند تا پیج دیدم یکی هم مال روبیکا فوق العاده ارزون /:یکی هم 3tyle بزنی سایتش میاد اسمش فککنم این

روبیکا رو بده منم ببینم 

معتبره؟

من ارزونتر از یه پیج ندیدم البته هم لباساش خوبه هم قیمت هم‌جنسش نسبت ب قیمت عالی

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
روبیکا رو بده منم ببینم معتبره؟من ارزونتر از یه پیج ندیدم البته هم لباساش خوبه هم قیمت هم‌جنسش نسبت ...

اسم‌ش چیه؟

من روبینا ارزانسرای غزل دنبال میکنم

🍂🍁خیابان پاییز،کوچه آذر،پلاک۲۵🍂🍁
اسم‌ش چیه؟من روبینا ارزانسرای غزل دنبال میکنم

پیدا نکردم غزل 

پیج اینستا

Lebas_kafshdozak