2777
2789

مثلا داستان 

مداد رنگی 

خمیر بازی و....

شما نظرتون چیه میخوام از الان علاقشو ببینم تو چیه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی عجله نکن. همون مداد رنگی پاستل و دفتر. اونم با نظارت شدید خودت ک پاستل رو نخوره. با مداد راه نره

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

مواد رنگی ولی تحت نظر خودت 

رنگ انگشتی

خمیر بازی 

گواش و ابرنگ 

همش خوبه و به تقویت دستش هم کمک میکنه

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

ی کتاب داستان‌هایی هست که از وسطش عروسک پارچه ای درمیاد

یعنی دستتو توش میذاری باحاله برای بچه ها

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   

بچه 2 ساله وعلاقه به درس ؟

عزیزم هرچیزی وقتی داره بزار الان بچه فقط بازی کنه 

اگه خیلی دوست داری براش کتاب پارچه ای بخر ولی لوازم تحریر واقعا زوده

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
😅اخه همش سرگرم خرابکتری خونه است کمی مونده ۳ سااش بشه من دوست دارم سرش نوو کارای علمی باشه دوسال دی ...

اینجوری بیشتر زده اش میکنی ونتیجه عکس میگیری

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔