2777
2789

گذشت . 

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

صبور بودن 

گذشت کردن 

عاشق بودن 

امضامم بخاطر پسرمه 😌🤭

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

گذشت حتی به قیمت تباه شدن عمر

اره .

مجبوری از خودت بگذری . از خواسته ها اهدافت ارزوهات بگذری . از همه چی تقریبا 

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 

مادر هم مثل پدر . من خودم مادرم . مادری و پدری کردن لطف نیست و وظیفه ای و ماموریتی  هست که باید تمام و کمال در برابر موجوداتی که خودمون باعث شدیم توی این دنیا بیان انجام بدیم . بدون هیچ توقع . 

مادر هم مثل پدر . من خودم مادرم . مادری و پدری کردن لطف نیست و وظیفه ای و ماموریتی هست که باید تمام ...

بله برحسب همون وظیفه باید گذشت و از همه چی موند انواع و اقسام فشار های روحی و جسمی رو تحمل کرد دیگه 

دختر من با اومدنش منو از خودم نجات داد...

خدارو هزار بار شکر بخاطر بودنش

دخترم ناجی و محافظ منه با اومدنش انگار خودمم از نو متولد شدم

دخترم،هلنای مامان تو معجزه زندگی منو بابایی❤خدایاشکرت