یدره جلو موهام رو دکلره کردم پایه نه شد بعد شامپو تونیکا شماره ۹.۰۲ زدم ابی بود و موهام ابی شد مثلا میخواستم نقره ای شه ،بعد اومدم یه ترکیب رنگ دیگه درست کردم زدم یهو دیدم سبز چمنی شد 😵💫😵💫😵💫🤢🥴🤢 بعد دکلره گذاشتم روش تا رنگه بپره با اکسیدان ۶ و ۳ درصد دکلره قاطی کردم به زووووور رفت یکمی باز ته موهام یه سبزی پسته ای مانند ملایم داشت برداشتم واریاسیون قرمز رو با اکسیدان ۶ و نیم قاطی کردم زدم رو موهام الان موهام شده صورتی یسری جاهاشم نارنجی البته نارنجی کمتره بیشتر رو ریشه هام شده نارنجی با وجود اینکه پایه موهام روشن بود دیگه نتونستم پودر دکلره ررو زیاد رو موهام بذارم ترسیدم موهام بسکزه جلو مو هم هست پودر شه
اقاااا من همون رنگ مو زرد خودم میخوام 😭😭😭😭😭😭
مثلا پول نداشتم نرفتم ارایشگاه اولین بارمم نبود رنگ میذاشتم کلی رو سر مامان دوستم اینا گذاشتم دکلره رنگ روشنم گذاشتم خوب شه اینسری نمیدونم چرا اینجور شد 😭😭😭😭😭
الان شوهدم بیاد ببینه موهام صورتی بگه ۶ ساعت گفتی رنگساژ کنم کنم این بود چیکار کنم به شوهرم چی بگم اینجا هسترس موها خودم یه طرف استرس شوهرم یه طرف دیگه بگه کلی پول رنگ دادم برات گرفتم اینجوری شد ... فیس فریمم قشنگ در اوردم دکلره هامم فقط اون شامپو رنگ زدم ابی شد بعد رنگ سربی سماره ۷ اکسیدان ۶ زدم روش دیدم سبز شد نمیدونم چرااااا