2777
2789
عنوان

بیاین اسکرین شات پیامای شوهرم و ببینین خیلییییییی دلم شکسته 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 208294 بازدید | 1639 پست
راستشو بگم ؟ میخوام جدا شم از ته قلبم میخوام ولی میترسم قدمی در این مورد بردارم و پشیمون شم یعنی متو ...

پشیمون ک ممکنه بشی و قطعا دلتنگم میشی

ولی بخدا بعدا ازخودت تشکر میکنی که ازاین دوپا جداشدی

نزار دیر بشه

الان هم جوونی..هم قشنگی نزار بعدا پای بچه بیاد وسط دیگه نتونی جدا شی و بدبخت کنی خودتو

الان جدا شی راه باز میشه برای ورود آدمای جدید 

خودتو تباه نکن

راستشو بگم ؟ میخوام جدا شم از ته قلبم میخوام ولی میترسم قدمی در این مورد بردارم و پشیمون شم یعنی متو ...

عزیزم خوشگلم 

یعنی امید داری رفتارش بعدا عوض شه؟؟؟ 

اولا الان ببخشیش ادامه بدی تبدیل به یه ادم بی غرور میشی و میکوبه تو سرت 

یاد دوران نامزدی خودم افتادم بهتر نشد ک هیچ بدترم شد دست بزنش رو شد 

بهتر نمیشن اینطور ادما ک هیچ بدترم میشن فردا باید با دوتا بچه برگردی اگه امروز جدا نشی 

این انسان ترس از دست ندادن تو رو نداره چ‌ون دوست نداره 

احتمالا هم یه رابطه جدید دیگه رو بتازگی شروع کرده 

بعدا ارزو میکنی کاش قبل عروسی جدا شده بودم 

اینی ک من دیدم خیلی بی مسئولیته

منتظر نی نیی…….🥹💖 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا عقدی اینجوری روتون روی هم باز شده خیلی بده و اینکه مادرت گویا رضایت به ازدواج نیست خب پشتت هم گرمه، نگران چی هستی؟؟ احساس میکنم از مادرت خیلی دلش پر باشه و چیزای اتفاق افتاده که اینجور شده. ببین چه اتفاقایی افتاده که به مادرت اینجور میگه!! ولی کلا پیش یه مشاور خوب برید.

پشیمون ک ممکنه بشی و قطعا دلتنگم میشیولی بخدا بعدا ازخودت تشکر میکنی که ازاین دوپا جداشدینزار دیر بش ...

هیچ آدم جدیدی نمیخوام من تو زندگیم کلا با دو نفر وارد رابطه عاطفی شدم که اولیش بعد چهارسال خیانت کرد بهم و یه شبه رفت از زندگیم

اینم از این 

با دوتاشوون رفتار کاملا متفاوتی ام داشتم اصلا فکر نکن تو اون رابطه اینجوری پیگیر و مهربون بودم اصلا نبودم اصلا 

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻
هیچ آدم جدیدی نمیخوام من تو زندگیم کلا با دو نفر وارد رابطه عاطفی شدم که اولیش بعد چهارسال خیانت کرد ...

خواهر واقعا یکاری کن ک بتونی بیخیال بشی به اندازه کافی غرورتو شکونده بخدا یه مدت بیخیال شی و محلش نزاری خودش میاد به سمتت اینبار نوبت توئه ک غرورشو بشکونی فقط به خودت بگو میتونم و بزارش کنار مطمئنم ک برمیگرده سمتت ولی قبولش نکن به خودت احترام بزار

😉

اینا همش مدرکهببری دادگاه فوری رایو به نفعت صادر میکنناین یه وحشی بی صفت تمام عیارهاین لکه ی ننگو از ...

این مثلا برای چند ماه پیشه این حرفارو زد فقط چون عکس گذاشته بودم پروفایلم و یکی مزاحمم شده بود 

کل اسکریناشو دارم یجا ام گفته سرتو میبرم 

این مثلا برای چند ماه پیشه این حرفارو زد فقط چون عکس گذاشته بودم پروفایلم و یکی مزاحمم شده بود کل اس ...

وای خداااااا🥲😬

اخه چرا باید یه دختر از غرورش بگذره دراین حد ؟؟

نمیدونم چی باید بگم

میدونم توام خسته شدی از رابطه😔با اولی چطور آشنا شده بودی

یجا کار میکردم اونم فامیل کارفرمام بود چندبار اومده بود محل کارم منو دیده بود و خوشش اومده بود ازم 

این مثلا برای چند ماه پیشه این حرفارو زد فقط چون عکس گذاشته بودم پروفایلم و یکی مزاحمم شده بود کل اس ...

عجب بی همه چیزیه... جدا شو توروخدا این برات اصلا ارزش قائل نیست اخه حیف تو 🥺اینجور آشغالا رو باید از زندگی پرت کرد بیرون