2777
2789
عنوان

بیاین اسکرین شات پیامای شوهرم و ببینین خیلییییییی دلم شکسته 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 170048 بازدید | 1342 پست
فکر میکنم شوهرت خیلی عوضی تر و به دردنخورتر از چیزی باشه که حتی کسی بخواد بهش پا بده و بخواد با یکی ...

این مرد هیچوقت هیچوقت بی دلیل قربون صدقه من نرفته و رفتارش باهام خوب نشده اما صد بارم خیانت کرده تاحالا 

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻
تو اینو میگی ؟ من چییییی بگم که ده بار تاحالا بخاطرش خودکشی کردم و ابروی خودمو جلو خانوادم بردم ؟؟ ا ...

اینارو داری جدی میگی ؟دخترجان زندگی ای که توش احترام نباشه یعنی نابودکردن زندگی چندتا بچه کاری که من بابچه هام کردم نمیتونمو دوسش دارمو اینا یه تایمی داره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا گزاشتی بره ترکیه.مگه نمیدونی مردای ایرانی برا چی میرن ترکیه؟

برای چی می‌رن ؟

بیشتر از عشق وابستگی و عادته

شنیدی میگن بعضی ها جنبه محبت ندارن دقیقا شوهرت اون آدمه  ببین اون دوست داره مطمعنم که دوست داره ولی چون تو پیگیرش میشی و همیشه دنبالش میره اون ازت سواستفاده میکنه و اینجوری خودش لذت میبره و تو دقیقا از لحاظ عاطفی ساپورتش میکنی میدونی چرا چون خیالش راحته که هر چی اون ازت فرار کنه تو بیشتر میری دنبالش و بیشتر عاشقش میشی ولی اگه میخای درست بشه به حرفایی که میزنیم خوب گوش و عمل کن الان آرزوت اینه که دیگه عاشقش نباشی و برات مهم نباشه دقیقا بهت قول میدم یکم فقط به مدت دوماه سختی بکشی شوهرت درست میشه سختی راهت اینه که وابستگی تو کم کنی 

دوسش داشته باش ولی تو دلت مامانم میگه مرد رو باید تو دلت عزیز باشه به چشمت خوار

ببین دیگه هیچ وقت بهش زنگ نزن و پیام نده دیدی رفتارش یهو تغییر کرد بهش نگو چیشده ناراحتی چرا اینجوری شدی مثل قبل نیستی 

بخدا درکت میکنم میدونم خیلی خیلی سخته ولی شدنیه بخدا تو هرچی پاپیش بشی اون بدتر میکنه بیشتر دور میشه ازت ولی اگر ببینه نه تو برات مهم نیس باور کن اون موقع بزرگترین دلهره دنیا رو میگیره میگه ببین دیگه براش مهم نیستم و اون موقع اونه که دنبالت موس موس میکنه هر وقت دلت تنگ شد رو کاغذ بنویس گریه کن و پارش کن بهش نشون بده قوی شدی و دیگه مثل قبل نیستی بخدا اون موقع اونه که بهت زنگ میزنه و تو میگی زنگ نزن و اون بازم زنگ میزنه 

این کارو همیشه بکن نه که تا وقتی دیدی بهتر شده اخلاقش وا بدی نه تا آخر عمرت با این ادم جوری که بهت گفتم باید رفتار کنی پیشش نشون بدی خیلی شادی بهش بگو هیچ وقت نمیتونه کسی منو ناراحت کنه بگو اگرم این کارو کنه دیگه تو دلم برام میمیره اینجوری میترسه ناراحتت کنه شاید الان با خودت بگی من حتی نمیتونم ی مدت اینجور رفتار کنم چه برسه به تا آخر عمر ولی بخدا قول میدم فقط دو ماه تحمل کن بعد خود به خود خودت همینجوری میشی  اخلاقت ینی دیگه اصلا نمیتونی بهش بگی  دلم برات تنگ شده حتی اگه خودت هم بخای بگی بازم نمیتونی بهش بگی من اینارو از رو تجربه خودم بهت میگم مردا دوست دارن شکارچی باشن ینی هرچی فرار کنی بیشتر میان دنبالت

میشه واسه حل شدن مشکلات خانوادگیم ی صلوات مهمونم کنی   متاهلم  
ببین عزیزم من خیلی وقته اینجا فعالیت نمیکنم ولی بخاطر تو اومدم. جدا شوواااقعا جداشومن آینده تو ...

اگه میتونستم و در توانم بود حتما تا الان ازش جدا شده بودم چون به تمامه رفتارای بد و زشتش کاملا آگاهم 🙂

اگه میتونستم و در توانم بود حتما تا الان ازش جدا شده بودم چون به تمامه رفتارای بد و زشتش کاملا آگاهم ...

اسی گلم لطفا کامنت منو بخون

شنیدی میگن بعضی ها جنبه محبت ندارن دقیقا شوهرت اون آدمه ببین اون دوست داره مطمعنم که دوست داره ولی ...

هوووووووف 

ای کاش حسش بهم انقدررر قوی و زیاد بود که میتونستم تو رابطه و زندگی باهاش کاملا خود واقعیم باشم و بدون ترس همه احساساتم و بیان کنم 🫠 چقدر خوب می‌شد 😭😭 من از سیاست و مخفی کردن احساسات متنفرم 😭😭 

ولی دقیقا همینه که میگی 

چون قبلا چند بار که قهر بودیم خودمو به بیخیالی و .. که میزدم برمیگشت و اخلاقش عوض می‌شد ولی من خر چون وا میدادم و دوباره مثل قبل رفتار میکردم باهاش اونم رفتارش دوباره سریع عوض می‌شد 

ببخشید ولی تو روانپزشک لازمی جدا دیوونه ای اگر بااین لات ادامه بدی برات متاسفم یعنی تو شخصیت نداری

چون درکش نمیکنی میگی به روانشناس نیاز داری و اون به ی کسی نیاز داره بتونه بهش تکیه کنه میدونی من ی روزی نامزدم مثل شوهر اسی بود دقیقا من انقد ضعیف بودم که از خودم خجالت می کشیدم ولی تو دوماه خداروشکر خودمو تغییر دادم اون زمان دلم عینه دل گنجشک بود الان سنگه

روانشناس نیازز نداره چون خودش یواش یواش دلش سنگ میشه همیشه من دنبال شوهرم موس موس میکردم و اون سگ محلم میکرد الان اون التماسم میکنه که بهم زنگ بزن ولی میدونی من چی میگم 

میگم سرم شلوغه وقتم نمیرسه ولی اون میدونی که بیکارم 

هوووووووف ای کاش حسش بهم انقدررر قوی و زیاد بود که میتونستم تو رابطه و زندگی باهاش کاملا خود واقعیم ...

ببین تو اگه خود واقعیت نباشی اولین کسی که ضرر میکنه اونه تو هر جور که شده همینجور که گفتم باش هر سختی تحمل کن ولی دیگه وا نده برا همیشه احساست رو پنهون کن بخدا شوهرم خیلی خیلی خیلی بدتر بود چون منم دقیقا مثل تو همش دنبالش بودم ولی دو ماه روز و شبم گریه بود و اون میومد پیشم و نمیدونست بخدا میگفت پیام نده که شماره تو میندازم لیست سیاه ولی الان خدا شاهده که باهام دعوا میکنه گریه میکنه میگه من دستم بنده تو چرا زنگ نمیزنی میدونی حتی با وجود این کاراش بازم وا نمیدم چون اون خودش منو اینجوری کرد من الان حتی اگرم خودم بخام مثل قبل باهاش رفتار کنم نمیتونم چون دست خودم نیس 

ببین تو اگه خود واقعیت نباشی اولین کسی که ضرر میکنه اونه تو هر جور که شده همینجور که گفتم باش هر سخت ...

درست میگی 

اگر بخوام باهاش بمونم باید رفتارمو تغییر بدم باهاش 

تف بهش که لایق رفتار ساده و بی سیاستم نیست خااااک تو سرش 

واقعا نمیفهمم مردارو چرا باید حتما برینی بهشون تا دنبالت بیان واقعا برام قابل درک نیست 

چه موجودات مازوخیسم و مریضین اینا 

درست میگی اگر بخوام باهاش بمونم باید رفتارمو تغییر بدم باهاش تف بهش که لایق رفتار ساده و بی سیاستم ن ...

اره دقیقا مریضن نه تنها شوهرت همه مرد یکم خرشون کنی دیگه نمیشناسنت چون محبت ندیدن اینا