2777
2789
عنوان

بیاین اسکرین شات پیامای شوهرم و ببینین خیلییییییی دلم شکسته 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 178899 بازدید | 1372 پست
با اینکه تاحالا هیچ خیری از نه روانشناس نه روانپزشک دیدم و هیچ دردم توسطشون درمان نشده ولی باشه :)

چون پیش روانشناس خوب نرفتی و دقیقا دلیل رفتار الانت همون محبت ندیدن از پدرته

اینو برای اونایی میزارم که فک میکنن مردا از آویزون بودن و پیگیر ی زیاد متنفرن ...اصلا اینطور نیست حرفای الکی نزنین مردا  اگه اینطور بودن چرا وقتی زنش پیگیره گوه میخورن ولی دوست دختراشون پیگیرشون باشن ذوق مرگ میشن ذات آدم خراب  اینه دیگه کاریش نمیشه کرد هر چقد تو خودتو رفتارتو تغییر بدی بازم با یع آدم مزخرف تو رابطه ای این وسط تویی که داری میسوزی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من نمیدونم تو دیگه کی هستی اسی واقعا که چند صفحه از کامنت ها رو خوندم اعصابم بهم ریخت چطور میگی عاشقشی عجیبی من شوهرم و شدیدا دیوونش بودم بعد خیانتاش دیگه هیچ حسی بهش ندارم فقط واس بچه هام موندم اصلا دیگه مردی و باور ندارم این حرفا تلقین خودتع که میگی دوستش داری و نمیتونی جدا شی خوب بمون بچه دار که شدی بعد که خودت و پیدا کردی هزاران برابر پشیمون میشی والا 

شوهر منم اینجور ادمی لیاقت منو نداره الان دوماهی میشه اصلا محلش نمیدم باهاش کلمه ای حرف نزدم و ب هیچ عنوان نمیزارم بم دس بزنه اینقدعذاب بکشه طلاقم بده 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 

فکر میکنم شوهرت خیلی عوضی تر و به دردنخورتر از چیزی باشه که حتی کسی بخواد بهش پا بده و بخواد با یکی بهت خیانت بکنه در اصل کسی آدم حسابش نمیکنع 

و اینکه مردا وقتی خیانت میکنن برعکس شوهر تو یهو دعوا و دادو قال راه نمیدازن عذاب وجدان میگیرن و قربون صدقه زنشون میرن معلومه مشکلتون ریشه داره که مادرتم بهش پیام داده چرت و پرت گفته ببین چه اتفاقایی تو اون تایم افتاده شاید باز مامانت رفته سراغش

اینو برای اونایی میزارم که فک میکنن مردا از آویزون بودن و پیگیر ی زیاد متنفرن ...اصلا اینطور نیست حر ...

اتفاقا همه شون بدشون مییاد چه دوست دخترشون باشه چه زنشون هرچقدم طرفو دوست داشته باشن یه جایی خسته میشن

اتفاقا همه شون بدشون مییاد چه دوست دخترشون باشه چه زنشون هرچقدم طرفو دوست داشته باشن یه جایی خسته می ...

اونی که از یه جایی به بعد ازت خسته میشه واسه پیگیر بودن نیست اگه پیگیرش نباشی بازم ازت خسته میشد این ها همش بهونه اس بحث اینکه همه آدما گاهی دلشون خلوت و تنهابودن میخاد جداس البته هر کسی یه عقیده ای داره 

صد بار تلاش کردم نتونستم همیشه کنار اومدم همیشه بخشیدم همیشه سوختم و ساختم بخدا دیگه چیزی ازم نمونده ...

اگه خانوادت پشتتن زودار تموم کن.

اگه خانوادت پشتت نیستن ومثل من غز حرفهای بعد جدایی میترسی.

اینده ات میشه من با دوتا بچه .نکن جانم اگه حتی یه نفرم پشتت نباشن .خودت تا جونی .اراده وهمت کن وجدا شو حرف عیچ کس هم برات مهم نباشه

ببین الان داری انقد خودتو خوار و حقیر می‌کنی فردا روز که بخودت بیای دیگه نمیتونی خودتو ببخشی ها اونوقت همه وجودت میشه خشم و کینه و انتقام از خودت و اون 

بلاخره یه روزی به خودت میای و اون من برتر وجودت یقه ات رو میگیره . تو حق نداری انقد بخودت ظلم کنی

از هزاران یک نفر اهل دل اند .ما بقی تندیسی از آب وگل اند