2777
2789
عنوان

بیاین اسکرین شات پیامای شوهرم و ببینین خیلییییییی دلم شکسته 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 151657 بازدید | 1243 پست
یا اماااااام زمان

تا دیر نشده دل بکن چون دختریتم گرفت میتونی مهر کامل ازش بگیری برو یواشکی بدون اینکه بهش بگی مهریه اتو بگذلر اجرا هرچی به نامش باشه توقیف میشه تا مهریه اتو کامل دادگاه بهت بده وقتی کتکت میزنه مگ دیوانه ای بری بااین روانی زیر یه سقف سرتو میکنه زیرآب میخوای بری باهاش زیر سقف تا دیر وقت منتظرش باشی که کی از زنا خسته میشه بیاد خونه خودتو بدبخت نکن تا وقت داری جدا شو 

بگردم برادلت عزیزم خداوند متعال بهت صبربده بهترینارابرات مقدرکنه. دلتاشادکنه امین یارب العالمین سرنمازم دعات کردم خودم دلشکستم امیدوارم خداونداجابت کنه. وظیفست اینجاهممون مث یه خانواده پشت همیم حالایکی خوشیایکی ازغمهاش ان شاءالله بسلامتی دل هممون بی غم و شادی هامون رو بهم بگیم فدات ابجی گلی خوشگل

باخداباش،پادشاهی کن  ناخداباش ،هرآنچه خواهي کن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دلم نشدبخوبی بخونم چون واقعا شرمنده ام که میگم  یه جورایی واقعاحرفای زننده ای زده که ادم شرمش میشه بهشون نسبت انسانیت رابده. خودشون خواهرمادرندارن ک همشون انگارتصمیم دارن نسل دختراوزنهای بیگناه رامنقرض کنن پرچم خودشونابالاکنن اماخداباماهست غمت نباشه عزیزدل

باخداباش،پادشاهی کن  ناخداباش ،هرآنچه خواهي کن 

لعنت به من که تاحالا جواب هیچچچچچچچ کدوم از بی احترامیای خودشو خانوادشو ندادم و همیشه ی خدا سکوت کرد ...

عزیزم یکی از اشکال های کارت همینه آدمایی که مدامممم کوتاه میان و از حقوق خودشون دفاع نمیکنن هم بیشتر ظلم میبینن هم احترام و جذابیتی برای آدمای اطرافشون ندارن 

درکل من باشم با کسیکه تا بحال چندین بار مچشو گرفته باشم نمیمونم مخصوصا که بچه هم نداری خداروشکر

فقط اولش سخته بعدش عادت میکنی و به پشتوانه تجربیاتی که بدست آوردی میتونی بهترین زندگی داشته باشی نه زندگی با آدمی مثل همسر فعلیت

مهمترین قانون دنیا: هرآنچه برای خودمان نمیپسندیم برای دیگران هم نپسندیم 🦋🦋🦋

بلاک کن زنگ نزن  بخاطر یه موضوع پیش پا افتاده گندشو در اورده  وقتی بر گشت بگو طلاق  خودشم گفته کاش بری الان جلو پرو بازیشو بگیر تا بعدها پرو بازی در میاره

گهی عاقل  گهی نادان  گهی عاقل تر از عاقل گهی نادان تر از نادان

واییی چقد مثل منی 

من 17 سالمه عقد کردم 3ساله 

خیانت کرد و.... همش اذیتم کرد دست بزن داشت البته منم سیلی زدم بهش 

خیلییییی بد حتی .... من نمیخوام یادم بندازم

الانم دوباره سرد شده بلاکم کرده از منم خبر نمیگیره خیلی حالم بده 

نمیدونم چه غلطی کنم 

به. طلاقم میترسم فکر کنم

اگه امضام رو میبینی دعا کن زود عروسیمونو  بگیریم خوشبخت شیم بریم سر خونه زندگیمون 🥺🙏❣️خیلی دوستون دارم مرسییی

اسی مدرک محکم محکمه پسند با مشورت وکیل ازش پیدا کن تا هم زندان بندازیش هم به راحتی جدابشی و مهریه را بگیری

وضعیت خونه ، ماشین چطوریه؟ به نام کیه؟

طلا و کادو با ارزش را هم فاکتور هاش را ازش یه جوری ازش بگیر 

نتونه بعد طلاق ازت بگیر 

فعلا هم رفتار بد نشون نده و این کارها که گفتم را بکن

مجبور بودی تو سن کم ازدواج کنی؟

آره مجبور بودم💔

وقتی  خانوادم اذیتم می‌کردن هر روز کارم خودکشی.... آخرم فکر کردم بیام نامزد کنم درست میشه ولی نه بدتر خودمو انداختم تو چاه 

استارتر ک تعریف میکنه مشکل زندگیشو دونه دونه یادم میوفته چ بلایی سرم آورده بود جیگرم آتیش میگیره🥲

منم چون خیلییی دوسش دارم موندم 

قشنگ استارتر و با دل و جون درک میکنم

اگه امضام رو میبینی دعا کن زود عروسیمونو  بگیریم خوشبخت شیم بریم سر خونه زندگیمون 🥺🙏❣️خیلی دوستون دارم مرسییی

این بی شرف حرومزاده بارهااااااااااا تو عصبانیت کتکمم زده ولی من انقد دوسش داشتم و از دست دادنش میترس ...

بااحترام شما یک بیمارید🌹

خدایی که دغدغه ی ازدست دادنت راندارم؛ دوستت دارم💚
عریزم میشه عکستو ببینم تمام این چن صفحه رو خوندم و برات ب پهنای صورت اشک ریختم

واقعا ؟ الهی بگردم ببخشید دلم نمیخواست کسی و ناراحت کنم 💔

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻