2777
2789
عنوان

بیاین اسکرین شات پیامای شوهرم و ببینین خیلییییییی دلم شکسته 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 131636 بازدید | 1075 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین عزیزم این بیشرف یکی رو دارهیا اینک یکی تو قلبشِمطمئن باش این کثافت ب چه حقی داره اینجور خردت می ...

دقیقا 

شاید حتی عاشق یکی دیگه شده باشه و دلیل این رفتارای بدشم همین باشه 🙂🙌🏻

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻
واسه منم پیش آمد رفته بود شمال بادوستاش دوروز جواب نداد به دوستش زنگ زدم گوشیو گرفت هرچی از دهنش درآ ...

از این پرو بازیشون آدم حرصش میگیره 

مآل منم میگفت خدا خیرت بده نمیخام نگرانم شی رفت بود عشق وحال و عرق خوری مرتیکه احمق منم گفتم گور باب ...

کاش اینم کل دغدغش عرق خوری و عشق و حال با دوستاش بود ولی مطمعنم داره خیانت میکنه 

بین ی چی میگم اینو بفهم لطفاآدمی اگر با تو رفتارش بد بود با اون یکی هم همینهشک نکن توش شک نکننننن

اره مثل من که اولاش خوب بود باهام مثلااااا حالا خوبی که میگمم اونقدر تعریفی نبود باد چند ماه رفتارای زشتش و رو کرد 

فقط پی گیرش نشو سراغشم نگیر بزار به التماس بیفته فاصله بگیر ببین میاد سمتت یا نه 

احتمالا واقعا کار داشته،مردها همین طورین خوششون نمیاد پیام و زنگ و نگرانی و از این حرف ها ...شما فعلا نه زنگ بزن نه پیام بده 

بگیر ازشمگه مهریه نداریبا وکیل صحبت کن دهنشو سرمیس کنمگه چیزی بنامش نداره؟

چرا یه زمین چند میلیاردی بنامش ولی عوضی تر از این حرفاس که بخواد یه قرونم مهریه بده