2777
2789
عنوان

بیاین اسکرین شات پیامای شوهرم و ببینین خیلییییییی دلم شکسته 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 111340 بازدید | 1016 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عجب ادم احمقی هستی واقعا... برو پیش یه روانشناس اول درمان شو بعد یه سر و سامونی به زندگیت بده... مازوخیسم داری که بعد اینکه توهینی نیست که بهت نکرده باشه هنوز اویزونشی؟ تو چه خانواده هایی تربیت شدید شماها!

چرا گیر میری پیگیرش میشی؟بنطرم تقصیر خودتم هس تو ک شوهرتو شناختی محل نذاری بهتره چخبر انقد پیام میدی ...

سلام اسی

بعضی مرداددوس دارن زنشون گیر نده گیز یمی نگه مجایی بیا توروخدا بیا حالک بده فلان

منم ک۵ساله ازدواج کردم اینجوری کمت نمیکشم ک تچروخدا بیا

بدرک ک نمیاد

من دیگ بیخیالم یچیزی باشه میگم بدرک

یجوری گ شچهرم میگع انگار دوسم نداری نفش بازی میکنی😂🫡

دوست شذیمک ازدواج کردبم

کلا دور شو تا نردیکت بشع

بنظرم این راهو امتحان  کن بی محلی بلاک تا یه کدت حتی شده یک ماه یا بیشتر

درست نشد

متاسفانه جدا شو

خواهشا برا زنگ و پیاماتون ارزش قائل باشین

گوشیو خاموش کرده یعنی نمیخواد جواب بده

چراااااااا ایقدر سماجت میکنین ک فحش بخورین

اصلا و ابدا دیگه بهش محل نزار تا بیاد منت کشی

دنبالم نیا اسیرم میشی  

بنظر من ک طلاق 

چون خودش داره با زبون میگه ک چقدر روست دارم اثری ازت نباشه و اینا 

الان جدایی بهتره تا با چند تا بچه بفهمی ک بهت خیانت کرده 

چون شوهری ک دلش با زنش نباشه میره با یکی ریگه

شاید باورت نشه ولی بعد اینکه رید بهم تلگرام آنلاین شد وقتی دید منم آنلاینم اون بلاکم کرد که نتونم چک ...

وقتی آخرین بازدید به تازگی باشه دیگه زیاد قابل چک کردن نیست و زمان آنلاین بودنش به خوبی مشخص نیست. 

ولی این دیگه تهش رو در آورده، به احتمال زیاد داره خیانت می‌کنه متاسفانه.

Tunnel Vision                                                                  با احترام درخواست دوستی نمی پذیرم.

اگر جدا شدی توافقی نباشه ک مهریه نگیریهمرو از حلقومتش بکش بیرون مرتبکه عوضی

عمرا اگه مهریه بده 

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻
اره

از کاربریم خارج شده بودم پیش شوهرمم میترسم وارد شم ،من خکدم یه عدد سیریشم که چسبیدم به شوهرم اون منکو نمیخواد امااااا دارم جدا میشم .تاپیکام بخون ولییییییی وارد شم بگم بهت فقطططططططط طلاق 

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک
وقتی آخرین بازدید به تازگی باشه دیگه زیاد قابل چک کردن نیست و زمان آنلاین بودنش به خوبی مشخص نیست. و ...

اره نظر خودمم همینه 

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻
عمرا اگه مهریه بده

قسطی بگیر هر چیه ولی عمرت مثل منکه ده سالهدهدر دارم هدرش نکن حالا برا من انقدر ببخشیدا مثل برا شما نیس 

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک