2777
2789
عنوان

بیاین اسکرین شات پیامای شوهرم و ببینین خیلییییییی دلم شکسته 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 86328 بازدید | 872 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد از مدت ها وارد اکانتم شدم که به تو بگم داری با دست خودت خودتو بدبخت و بیچاره میکنی اگه تونستی الان پا روی دلت بزاری و حذفش کنی از زندگیت که هیچ نتونستی بدون خودت داری زندگیتو به اتیش میکشی خودتو به نفهمی نزنی چوت حقیقت اینه چندسال بعد این عشق آتشینت فروکش میکنه و اونوقت تازه میخوای به خدا بگی چرا من؟ نه حق نداری بگی چون خودت زندگیتو داغون کردی فرصتد رو از دست دادی

ببخشید اگه تند گفتم چون یه چیزایی دیدم و میدونم که میگم

ببین تو هیییچ وقت نمیتونی اونو تغییر بری

از سال ۹۷ با سایت آشنا شدم و یه کاربری تعلیق شده...اومدم تا مثل خیلیا اینجا یکم درد و دل کنم😊

چرا انقد خانمای ایران بی ارزشن هوف حالم از شوهرت بهم خورد پیامارو نشون ننه بابات بده بعد هم صبر کن تشریف سگشو بیاره شهرتون مامان بابات باهاش بحرفن ببینن دردش چیه اگه مشکل از توعه خودتو درست کن اگه بهونه های الکی میاره جداشو الکی وقتتو حروم نکن عزیزم ازین حرومزاده شوهر در نمیاد 

دوس دارم هر چی میاد تو دهنم برات تایپ کنم 

اخه ادم هم اینقد....

خب ولش کن ولش کن خانم بابا ولش کن 

چجوری بگم ولش کن 

این اسکل چیه باهاش موندی بهت خیانت کرده هر چی اومده تو دهنش بهت گفته

براش خودکشی هم کردی؟؟مگه هیچ مغز تو سرت نیست؟

صد بار تلاش کردم نتونستم همیشه کنار اومدم همیشه بخشیدم همیشه سوختم و ساختم بخدا دیگه چیزی ازم نمونده ...

عزیزم حتما جدا شو وگرنه مثل من مجبور میشی با یه بچه برگردی...

من سرونازم🌷                                                              خوشم میاد ریپلایم کنید🌷                                                     اگه این یکسال اینده بی خطر و رو دور تند بگذره کمی اروم میگیرم💜