2777
2789
عنوان

بیاین اسکرین شات پیامای شوهرم و ببینین خیلییییییی دلم شکسته 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 45452 بازدید | 655 پست

نه پس جواب نده.اصلا چرا زنگ میزنی پیام میدی؟خودت و سنگین رنگین نگه داشته باش بذار اون زنگ بزنه خبر بگیره آویزونش نشو .الآنم پیام بده بگو چه خبرته فکر کردی کی هستی میتونی باهام اینطوری حرف بزنی.هر چی دلت خواست گفتی منم نمی بخشمت به سلامت نیازی بهت ندارم.وقتی نمی فهمی من زنتم نه دوست دخترت که به خودت جرات میدی این طوری باهام حرف بزنی نیازی نمی‌بینم آدمی مثل تو تو زندگیم باشه.بعدم دیگه جواب زنگ و پیاماش و نده ببین چجوری میوفته دنبالت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

صد بار تلاش کردم نتونستم همیشه کنار اومدم همیشه بخشیدم همیشه سوختم و ساختم بخدا دیگه چیزی ازم نمونده ...

خب عزیزم اشتباه کردی

برای خودت ارزش قائل شو

این نکبت به درد زندگی نمیخوره

گلزهرا هستم .کاربریم الکی ترکید. 
دقیقااااااااااا مثل من :)))))) این دومین پسری بود که تو زندگیم باهاش وارد رابطه عاطفی شدم جالبه بدون ...

چرا این کارو کردی عزیزم؟اصلا درست نبوده رفتارات.چی شد با اون قبلی بهم زدی؟

ولی. یچیزی میگم ناراحتی ببخشید ها،چیزی که عوض داره گله نداره

کاربری سال ۹۶ هستم.

عزیزم ب نظرم برو دگ وقتی نمیخادت 

منم ی موقعی همین پیاما ب کسی ک نگرانم بود و دوسم داش خیلی میزدم حتی بدتر 

ولی اصلا از رو نمیرف و میموند و هی هر پیام قربون صدقش مث خاری تو چشمم میرفت و اذیت بودم  

اون داره اذیت میشه الان ازراینکه تو زندکیش هستی

از همه مهم تر خودتتتت اذیت میشی 

بخاطره خودت برو 

❗️koodak_shop_lili اینستام ب حمایتت نیاز داره مامان مهربون پوشاک‌کودک قیمت مناسب 💙

اگه همیشه اینجوری برخورد میکنه و عصبیه تمومش کن من با یه روانی ۷ سال موندم از بس حرصم میداد و دیونه بازی در میاورد بعد ۷ سال تحمل اخلاق گندش از ۷ مرداد مریض شدم دچار بیماری گوارشی شدم  نمیدونی چقدر از خودم بدم میاد که چرا بااین موندم که الان اینجوری نفس بکشم و غذا از گلوم پایین نره کاش خودمو دوست داشتم و زودتر باهاش تموم میکردم جالبه زر میزنه میگه بذار تو پروسه ی درمانت کنارت باشم ولی من سه ماه پیش بهش گفتم وقتی خوب میشم که روانی مثل تو توی زندگیم نباشه 

چرا بایدوابسته ی یسری ادم بشید که دوستون ندارن؟؟

شما غذایی که دوس نداریو میتونی بخوری؟اگه مجبوری بخوریشم به دلت نمیچسبه و همش فکرت پیش اون غذای مورد علاقته ،بابا این التماسا چیه خودکشی چیه ،بکشید بیرون دیگه

این رفتار ما خانوما که دائم و چسبنده وار  پیگیر همسرامون هستیم خییییلی بده

مردا حق دارن عصبی بشن از این رفتار

و بسیار هم باعث میشه زن از چشم شوهرش بیفته

استارتر جان درسته نگران شدی عزیزم ولی اگه حتی اتفاقی برای طرف مقابل افتاده باشه بیست بار و سی بار و چهل بار زنگ زدن و پیام دادن هم باعث نمیشه بتونه جواب بده

اون نهایتا تنها وقتی جواب میده که شرایط جواب دادن داشته باشه

پس اگه ۵۰ بار هم زنگ بزنیم هیچ فایده ای نداره

اگرم خودش عمدا نخواد جواب بده بازم هر چی زنگ بزنیم و پیام بدیم فایده نداره چون وقتی که خودش بخواد جواب میده

و تنها تاثیری که داره اینه که طرف عصبی میشه 

میدونی اگر شنونده غیبت باشیم هفتاد برابر غیبت کننده گناه کردیم؟!! آره وحشتناکه!! دلیل بیشتر بودن گناه شنونده اینه که به غیبت کننده این جرات رو میده که بازم کارشو تکرار کنه. بیا از همین الان تلاش کنیم اجازه ندیم جایی که حضور داریم این گناه بزرگ اتفاق بیفته.  اولین قدم در برابر غیبت اینه که اصلا اجازه ندیم غیبت صورت بگیره، دوم اینکه اگر اتفاق افتاد ردّ غیبت کنیم،  یعنی از کسی که غیبتش شده دفاع کنیم. حدیث از پیامبر (ص) هست که گفتند کسی که بر برادر مسلمانش منت بگذارد و در برابر غیبتی که از او در مجلسی شنیده دفاع کند خداوند هزار در از شر و بدی را از او در دنیا و آخرت باز می گرداند و اگر دفاع نکند در حالی که قادر بر دفاع است هفتاد برابر گناه غیبت کننده بر او است. حالا سوال پیش میاد که چجوری دفاع کنیم؟ اگر از ویژگیهای ظاهری اون شخص غیبت شد که مثلا چهره ش فلانه ، بگیم اینا که عیب نیست ،عیب اینه که انسان از انسانیت به دور باشه یا گرفتار گناه باشه. اگه از خصوصیات اخلاقی اون شخص غیبت شد که مثلا حسوده یا خسیسه، اینجا سعی کنیم این ویژگی اون شخص رو توجیه کنیم و مثلا بگیم  اینطور نبوده و شاید منظورش این نبوده و صحبتایی مثل این رو بگیم و اگر اون خصیصه قابل توجیه نبود بگیم به هر حال هر آدمی گرفتار خطا میشه، کیه که خطا نداشته باشه ! یا این احتمال رو مطرح کنیم شاید به طور غیرعمد اون رفتار نادرست ازش سر زده. و اگر دفاع مقدور نبود بحث رو عوض کنیم و یا محل و مجلس غیبت رو ترک کنیم، و اگر ترک محل مقدور نبود باید به شکلی مثل بی اعتنایی یا تغییر رفتار نسبت به غیبت کننده نارضایتی خودمون رو نسبت به این عمل نشون بدیم. امام علی (ع) در این زمینه میفرمایند؛ پایینترین حد نهی از منکر و انکار عمل اهل گناه این است که با چهره ای در هم کشیده و ناراضی از عمل آنها با آنها برخورد کرد. و در آخر برای کسی که غیبتشو شنیدیم صلوات بفرستیم یا آیةالکرسی بخونیم یا واسش دعا و استغفار بگیم یا به نیابتش صدقه بدیم...اینجوری حداقل سعی خودمون رو کردیم قدم خیری برای اون شخص برداریم و در حد توان برای گناهی که ناخواسته درگیرش شدیم کاری رو به عنوان جبران انجام داده باشیم...

سلام اسی.

از کامنت هات فهمیدم خودت هم متوجه شدی این آدم تغییر پذیر نیست و به ناامیدی رسیدی ولی بازم وابسته ای و همش تلاش میکنی عوضش کنی، درحالی که مشکل از تو نیست!

ببین دست بزن داشتن و توهین کردن اصلا چیز نرمالی نیست و نامزدت خودش میدونه مشکل داره بخاطر همین نمیاد پیش روانشناس ، گفته بودی گل می‌کشیده قبلا، عزیزم خیلی از این رفتارهایی که میبینی بخاطر مصرف گل هست که روی مغزشون تا آخر عمر اثر میزاره یروز کاملا مهربونن و یه روز دیگه بدترین آدم دنیا!

تو دچار سندروم استکهلم شدی، نسبت به آزارگرت احساس علاقه زیاد پیدا کردی ، بری پیش روانپزشک و شروع به مصرف قرص کنی ، تازه عقلت به کار میوفته ، باور کن جدایی برات آسون میشه .

برگشت به آزادی🕊

من نمیدونم شما چجوری هستین و با عشق ازدواج کردین یا چی

ولی من واقعا نمیپذیرم کسی اینطوری بخواد باهام حرف بزنه حتی تو عصبانیت

من اگر بودم دیگه تا اخر عمرم جواب این ادمو نمیدادم

این بی شرف حرومزاده بارهااااااااااا تو عصبانیت کتکمم زده ولی من انقد دوسش داشتم و از دست دادنش میترس ...

یکسال گریه کن دور از جونت از گریه کور شو ولی چشمتو حروم دیدن این نکن 

نهایتش سه سال غصه میخوری عزیزم همش گریه زاری میکنی سختته فراموش نمیکنی بعدش به خودت میای بالاخره 

نزار بهت بیشتر از این بی احترامی کنه مگه گناه تو چیه که بخوای بزاری اون هرکاری خواست کنه