2777
2789
عنوان

بیاین اسکرین شات پیامای شوهرم و ببینین خیلییییییی دلم شکسته 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 31727 بازدید | 571 پست
بار اولش اخه نیست همیشه همین کارو میکنه به مسخره ترین چیزا گیر میده و بهونه گیری میکنه میزاره میره خ ...

خب ببین الان تمومش کنی بهتر از اینه بری تو زندگی مشترک با یدونه بچه جدا بشی 

اخلاق تا آخر عمر عوض نمیشه خودتو نجات بده 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
خب این نشون میده اون مردک دلش به این زندگی نیست امسال هم نشد سال بعد جدا میشن سال بعد نشد تو زندگی م ...

تقیقا من نمیدونم این دختر جذب چیه این الدنگ شده الان اینشکلی می‌کنه دیگه زیر یه سقف میخواد چیکار کنه

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد🦋

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم تو دوستش نداری یعنی هیچکس چنین شرایطی و چنین آدمی رو دوست نداره تو مشکلت درون خودته که نمیتونی ...

باید برم پیش یه روانشناس 

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻
چرا حس کردم اینا رو یه زن نوشتهاخه مگه میشه قبلش از حالش خبر بده بعد با این لحن بنویسهسرش حایی گرمه ...

اره منم همین فکرو می‌کنم 🫠💔

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻
تقیقا من نمیدونم این دختر جذب چیه این الدنگ شده الان اینشکلی می‌کنه دیگه زیر یه سقف میخواد چیکار کنه

زیر یه سقف دم به دقیقه کتکه 

جیکش دربیاد یا یه دقیقه دیرتر شام بذاره جلوش میخواد بگیره بزنه 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
زیر یه سقف دم به دقیقه کتکه جیکش دربیاد یا یه دقیقه دیرتر شام بذاره جلوش میخواد بگیره بزنه

دیگه من واقعا از ته دلم حرفامو بهش زدم گوش زدامو کردم دیگه بعد از این تاپیک اگه بخواد ادامه بده اشتباه کرده و مسئولیت کاراش با خودشه 

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد🦋

خیلی آدمه غیر قابل پیش بینی و پیچیده و لاشی و .. هست هیچوقت نمیزاره بفهمی دردش چی بوده انقدررر گیجت ...

داشتم تایپیکات میخوندم میشه یجنتاسوالم ج بدی؟ 

چطور می‌شود به یک شاخه‌ی شکسته ثابت کرد که باد از او عذرخواهی کرده~🌿

لذت نمیبرم ولی حداقل تا الان ازش دل نتونستم با وجود همه اینا بکنم نمی‌دونم شاید بخاطره اون همه به پا ...

نتیجشو دیدی ولی نمیخای واقعیتو قبول کنی . حقیقت رو بگو خیلی خوشگله یا خیلی پولداره که هنوز بهش امید داری ؟

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

اسی اگه تو دختر من بود ی اینقدر با چوب میزدمت که سیاه و کبود بشی ...کسی رو دوست داری که اینجوری تورو کنه و سریش میدونه..پس عزت نفس و غرورت چی میشه ..یکی بیاد بع من بگه مزاحمی و من فقط نگاش کنم..خشتکشو کراوات میکنم براش و میرم ..همیشه سعی کن اینقدر برای خودت و غرورت ارزش قائل باشی که اینجور عن ها جلوت زانو بزنن ..سیفونو بکش بذار بره بابا ..دوسش دارم چه صیغه ایه .

خدا شاهده تا حالا تو هیچ تاپیک اینجوری شرکت نکردم و پیشنهاد طلاق ندادم ولی این دیگه خیلی بی شعور و بی شخصیته اصلا ادم نیست تو رو خدا ازش جدا شو اینقدر خودتو ارزون نفروش ارزش خودتو بدون بخدا حیفه که عمرتون رو به پای همچین ادمی بزاری وای خدا  من الان ۱۷ ساله ازدواج کردم بخدا تا حالا شوهرم تو بدترین دعواها همچین حرفایی بهم نزده این ادم خیلی پسته  تو رو خدا خودتو حروم این ادم نکن وای مغزم درد گرفت 

واقعا خیلی خیلی ناراحت شدم اگه من بودم بدون هیچ وقت تلف کردنی ازاین کثافت جدا میشدم...بخدا بعضی از این مردا رو میبینم میگم باید پشت سر شوهرم نماز بخونم حالا درسته منم از شوهرم خیانت دیدم اما هیچ وقت باهام اینجوری رفتار نکرده تازه چندساله از ازدواجمون میگذره بخدا پیامایی که برام میفرسته نصفش قربون صدقه اس درست مثله روزای اول اشنائیمون..من خیلی وقتا شده بهش گفتم طلاق میخوام افتاده به التماس که بی تومیمیرم و فلان.همیشه میگه من یه تارموی گندیده اتو  باکل زنهای دنیا عوض نمیکنم

خلاصه اینکه سالی که نکوست از بهارش پیداست..با این مردچجوری میخوای یه عمر سرکنی خداروشکر خودواقعیشو تو نامزدی بهت نشون داده من بودم فرار میکردم

هیچوقت خودتو کوچیک نکن چه مرد چه زن از آدم آویزوون و پیگیر بدش میاد.نامزد شما برات شوهر نمیشه تاپیکای قبلتو خوندم مال پارساله شما از اونموقع منتظر تغییر ایشونی اما نه تنها تغییر نمیکنه بلکه بدترم خواهد شد.سال دیگه میای پست میذاری میخوام جداشم یا از خونه بیرونم کرده.از این آدم دست بکش زندگیتو نابود نکن باهاش به نتیجه نمیرسی.یه مدت کم‌ محلش کن وابستگی دلیل خوبی برای موندن تو رابطه اشتباه نیست