2777
2789
عنوان

بیاین اسکرین شات پیامای شوهرم و ببینین خیلییییییی دلم شکسته 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 24232 بازدید | 518 پست
اره یبار داشت میرفت پیش دوستش منو که رسوند خونمون سریع با پیج فیکم که دوستش و فالو داشتم یه استوری ف ...

با این ادم بری زیر یه سقف بدبخت میشی و روزی هزاربار خودتو فحش میدی که چرا ولش نکردی باهاش بهم بزن بخدا این شوهر نمیشه لونوقت نه راه پس داری نه راه پیش 

من بیشترازاینکه حس کنم باکسی بود حس میکنم مشکل براش پیش اومدهببین خیانتکارااغلب یجورفتارمیکنن طرفشو ...

خیلی آدمه غیر قابل پیش بینی و پیچیده و لاشی و .. هست 

هیچوقت نمیزاره بفهمی دردش چی بوده انقدررر گیجت میکنه که بیخیال فهمیدن اصل داستان بشی 

الانم واقعا بعید نیس با کسی باشه 

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۱۰0% داره خیانت میکنه طلاق بگیر که تو این زندگی نابود میشی و مشخصه دوستت نداره

البته خودتم مقصری خیلی بهش رو دادی و خیلی دوسش داری و پیگیرشی

خدایمهربونم 💖 مواظب تو دلیم باش خدایا شکررررررت💋خدا جونم مصلحتت با خواسته من یکی باشه الهی آمین🙏❤️
خیلی آدمه غیر قابل پیش بینی و پیچیده و لاشی و .. هست هیچوقت نمیزاره بفهمی دردش چی بوده انقدررر گیجت ...

عکستو نو میذاری

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
رفتم چندتا از تاپیک هات دیدمخیلی بی سیاستیو متاسفانه همونطور که حدس زدم اژ اون دسته دخترهای خیلی پیگ ...

اره خیلی قشنگ بود 🫠💔 کاملا درسته

دختر جون خاک بر سرت نشه به خودت بیا طرف به مادرت فوش داده میگی باشه؟بی غیرتی تو؟دهنشو سرویس میکردی جد وآبادشو میاوردی جلو چشمش بذار گم شه بره این دوست داشتن نیست این خواری و ذلته 

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد🦋

دختر جون خاک بر سرت نشه به خودت بیا طرف به مادرت فوش داده میگی باشه؟بی غیرتی تو؟دهنشو سرویس میکردی ج ...

😔😔

خیلی آدمه غیر قابل پیش بینی و پیچیده و لاشی و .. هست هیچوقت نمیزاره بفهمی دردش چی بوده انقدررر گیجت ...

چراتحمل میکنی؟

رنج دوریو تحمل کن ورهاش کن

پس عزت نفست کجاست

دلت به چیش خوشه

الان بشبن به پاش فرداکه بردت زیریه سقف باکتک وبچه برگرد خونه پدرت

خدایاشکرت که بعد۱۲سال معجزه کردی و دامن خواهرم سبزشد.خدایاشکرت
😔😔

فقط ولش کن بذار گمشه بره این آشغالو شب ساعت ۹ دم درم بذاری ورش نمیدارن الکی بیخیال نشیا دهنشو سرویس کن بعدم یه لگد به ماتحتش اگه یه جو غیرت و رگ تو بدنت مونده کارشو بی جواب نذار چه فوشایی که به خانوادت داده چه بلایی هایی که سر خودت آورده

مسخره بازیو بزارکنار چرا اینقدر وقیحش کردی

خاک بر سرم کنن 

واقعا لعنت به من 🙌🏻🙂

😔😔

الکی اینجا فاز ناراحتی نگیر  دختر بلند شو آبروشو ببر کاری کن دیگه هیچ وقت از این گوها نتونه بخوره جداشو بعد هرچقدر میتونی تو اتاقت بشین گریه کن از سرت میپره بالاخره چطور تا الان سکوت کردی