2777
2789
عنوان

بیاین اسکرین شات پیامای شوهرم و ببینین خیلییییییی دلم شکسته 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 39497 بازدید | 622 پست
مشکل اصلی اینکه این سنش کمه همسرم ۳۰سالشه من ۲۰ولی با اخلاقیات همسرم میگم باید ۴۰زن می‌گرفت این بچه ...

همه اینطوری نیستن 

من ۲۶ سالمه شوهرم ۲۴ و اینکه دخترمون ۳ سالشه تا الان کوچک ترین خطایی ازش ندیدم ۲۰ سالش بود منو گرفت 

یه پسر کاملا امروزی ولی خب نظامیه خشک و سر به زیر

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم ببخش رک میگم ولی این رفتار شما این تحمل کردن بی دلیلت این همه تحقیر شدن و باز موندنت تو این رابطه است اسمش عشق نیست. این مشکل شماست ضعف روانی شماست خواهشا رو پیش روانشناس و حد اقل دو سال درمان رو ادامه بده

ز اختیار جهان عقده‌ای است در دل من     که جز به گریه ی بی‌ اختیار نگشاید ..‌.

ناراحت نشو ولی عزیزم خودت با دستای خودت ریدی به زندگی خودت

الانم ادای دختر ک*خلا رو دیگه در نیار که من هنوزم نگرانشم و دوسش دارم و میخوامش

خودت با این رفتارای بچگونه مسخره ت ریدی تو سرنوشتت 

همون بار اول وقتی دیدی آدم گهیه باید ولش میکردی ولی مثل احمقا چسبیدی بهش چون دوسش داشتی

حالا هم بسه دیگه هرکاری کردی

برین بهش سیفونو بکش بره پی هول بازیاش توام برو دنبال زندگیت

نترس بدون این عنم زندگیت ادامه داره و نمیمیری

البته اگه عین ک*خلا خودکشی نکنی 

خودتو از دور نگاه کن ببین چجوری قهوه ایت کرده بلکه به خودت بیای

میدونم ادبیاتم بد بود ولی وحححشتناک دلم سوخت واست و خواستم اینارو بهت بگم

در ضمن، اینو همیشه یادت باشه! تو جامعه امروزی، آدم خوبا و مظلوما ب گا میرن

حالا انتخاب با خودته

من از ریاضی متنفرم ولییییییی عاشق پول شمردنم😂
من تاپیکای قبلتم الان دیدم. تو حتی کتک خوردی. با اکسشم خو حرف میزده. خیانتشم خو او ور حرفای دیگم تا ...

تحمل نمیکرد صددرصد میکشت منو 

صد بار تاحالا اینو گفته پس دردش چیه خودش دوباره برمیگرده ؟؟؟ 

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻

استارتر عزیز منم حس میکنم چندبار پیام دادی

چون گفته نمیخوام نگرانم باشی

برخلاف دوستان بدبین سایت من میگم شاید یه مشکلی پیش اومده عصبی بوده کلن اون لحظه هم شما پیام دادی و پیگیر شدی روی شما خالی شده،،

اتفاقا اگر در حین خیانت بود با این لحن پیام نمیداد!!

لطف کن برای خودت ارزش قائل شو

تمام مردها از پیگیری متنفرن

ببین من از همون اول تماس میگرفتم اگر جواب نمیداد شده صدسال پیگیر نمیشدم تا خودش بیاد ببینه و زنگ بزنه

به شدت هم وابسته بودم

اما غرورمو بیشتر از هرچیزی دوست دارم

مردها مثل سایه میمونن هرچی سمتشون بری بیشتر فاصله میکیرن

حالا خودت فاصله بگیر و باخودت عهد ببند اگر قصدت طلاق نیست برای خودت ارزش بزاری و زیادی پیگیرش نباشی

دیگه بهش تحت هیچ عنوان پیام نده

لطفا طومار نفزست براش و استیکر گریه و دلم شکست و غیره

سکوت و خاموشی

بهترین جواب میده

ببین این آدم برای یه همچین مسئله ساده ای این حرفارو گفته این آدم نیس تازه عقدم هستی فکر کن بعدا چه مصیبتی باشه و بعدا با چه رفتارهایی دست و پنجه نرم کنی اگه واقعا دوست نداری باقی عمرت چشمات به در خشک شه و شب و روز حرص و جوش این گاو بخوری جدا شو ضرر از هر جا بگیری سوده باور کن این اگه میخاست درست بشه زودتر ازینا رفتارت روش اثر داشته این حالت تدافعیش منو یاد چیزای خوبی نمیندازه

شمام نباید ایقد بی اعتماد به نفس باشی و دختری باشی که قربانی و حاضره هر زر زریو تحمل کنه اگه اینجوری هستی و ادامه بدی حرفی نیس چون تا آخر وضعت همین میمونه 

غصه نخورقصه نویس زندگیمون خداستخدا که برا بنده اش بد نمیخواد…♥️🧡
تو اینو میگی ؟ من چییییی بگم که ده بار تاحالا بخاطرش خودکشی کردم و ابروی خودمو جلو خانوادم بردم ؟؟ ا ...

چطوری میشه یه نفری که بارها خیانت کرده رو دوست داشت مگه میشه؟؟

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
تحمل نمیکرد صددرصد میکشت منو صد بار تاحالا اینو گفته پس دردش چیه خودش دوباره برمیگرده ؟؟؟

این ادم بادخترررررر رفته دیزین و بیرون و فلان و بیسان و تو حتی ککت هم نگزیده نمیدونم کمپ و ای ور و اور و کتک و فحش و ناسزا. بابا خیلی توو نوبررررری. الانم برگرده بگه ببخشید تو میبخشیش. کاری نکنننن ک فردا عروسی کردی با زن بیاد بره تو اتاقت جلو چشمات رابطه داشته باشه. چون هرکاری کرده تو بازم باهاش موندی اون ثبات نداره تو دیگهههه چراااااا. تو حداقل تو این مدت مدرک جمع میکردی میزدی تو صورتش  مهرت میذاشتی اجرا و خلاااااااص... نکن باخودت و زندگیت اینجوری این ادم ادم زندگی کن نیس. ی مریض روانی بیشعوره ک حد نداره. 

ناراحت نشو ولی عزیزم خودت با دستای خودت ریدی به زندگی خودتالانم ادای دختر ک*خلا رو دیگه در نیار که م ...

نه درست میگی حرفات کاملا منطقی و درست بود 

تقصیره خود خرمه همش تقصیره خودمه الانم هرچی سرم اومده حقمه چون از همون اولم بهم روی واقعیشو‌ نشون داد و فهمیدم چجور آدمیه اینکه میگم هربار برم گردوند و با حرفاش خامم کردم بهونس من اگه آدم بودم با چیزایی که ازش دیده بودم برنمیگشتم 🙌🏻🙂 من این بی شرفه بی همه چیز و بیشتر از خودم دوست داشتم 

اسی خیلی حالم بهم خورد جم کن بابا چیه لجن جمع کردی دور خودت مگه تو غرور و شخصیت نداری همه رو دادی دست این عنتر انگار خر کیه ایقد ادعا میکنه یکسره میگه جمع کن برو جمع کن برو اگه عقدی طلاق بگیر بره گم شه مگه ادم قحطه این یکیو داره پشتش گرمه که چهل متر زبونی داره ایقد پروووو باهات حرف میزنه خودکشی چیه اصن اینکارا چیه مطمئن  باش این یارو بخاطر خیانتش و اذیت کردن تو خیر نمیبینه واگذارش کن فقط به خدا برو دنبال سرنوشتت که بسوزونیش ایقد ضعیف نباش دختر

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

نه درست میگی حرفات کاملا منطقی و درست بود تقصیره خود خرمه همش تقصیره خودمه الانم هرچی سرم اومده حقمه ...

ببین همین الانم اگه کاری نکنی به خودت خیانت کردی. نرین به آینده ت عزیزم

ارزش تو بیشتر از این گوساله س

من از ریاضی متنفرم ولییییییی عاشق پول شمردنم😂
اسی خیلی حالم بهم خورد جم کن بابا چیه لجن جمع کردی دور خودت مگه تو غرور و شخصیت نداری همه رو دادی دس ...

میدونم حتی گفتم بهش :)