2777
2789
عنوان

بیاین اسکرین شات پیامای شوهرم و ببینین خیلییییییی دلم شکسته 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 31520 بازدید | 570 پست

واقعا پرسیدن داره اسی بدونه معطلی طلاق ...ما ها که شوهرامون تو دوران عقد از گل کمتر نگفتن بهمون این گوه شده خدا ب دادت برسه

عشق یعنی جای نفرین با دعا یادش کنی ....خانه اش آباد دلداری که یارش را فروخت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ناز ؟ حالم از خودم بهم میخوره شاید باور نکنی ولی حس می‌کنم زششششت ترین و بد ترکیب ترین و بد اخلاق تر ...

ادم دچار همچین حسایی ب خودش میشع. من چیم کمه مگه من چمه من چی کم دارم من چرا فلانم من چرا بیسانم ک این ادممممم بهم میگه اینجوری هیچوقت هم جواب درستی ک قانعت کنع پیدا نمیکنی فک میکنی ی مشکلی داری چیشد ک این ب من این حرفو زد بعد میفهمی مشکل تو نبودی بخاطر حرف و توهینایی ک بهت زده شده حس کافی بودن از خودت نداشتی و تماما خودتو سرکوب کردی. من داغون شدم سر ای چیا ولی بهت میگم تو مثل من نشوووو. خودتو داغون نکن چون تو مشکل نداری طرفته ک باعث شده تو اینجوری فکر کنی

هیچی تو این دنیا مهم تر از خودت نیست هیچی مگه از زیبایی چی کم داری من که چهرتو فقط دیدم از رفتارات ه ...

میدونم اگه با یکی مثل خودش یعنی یکی که بی حوصلس بی درک و بی اخلاقه و جواب بی احترامی رو با فحاشی و .. میده وارد رابطه بشه کلیییی قدرشو میدونه و رو چشاش میزارتش.. 

مشکل اصلی اون نبود اتفاقا 

من بودم که همیشه کوتاه اومدم همیشه حوصله به خرج دادم و جواب بدی و بی احترامیاشو با درک کردن دادم :)🙌🏻

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻

با عرض معذرت خاک بر سرت اگه همین امروز نری مهریه رو اجرا نزاری

مردم بعد بعد چند سال زندگی اینجوری باهاشون حرف نمیزنن که با تو حرف میزنه اونم تو عقد

طرف اینو اون زیرشن ک اینجوری جفتک میندازه یع غلط کردن بندازش

اسی جون عکستو و شوهرت رو بزار خیلی تعریف کردن بچها دوس دارم ببینمت

خدا کمکت کنه

تو رو امام حسین امضامو بخون. من همیشه فکرمیکنم اگه بمیرم کی برام فاتحه میده کی صلوات می‌فرسته تو رو خدا هر وقت اسممو دیدی صلوات بفرست منم میفرستم برات. کارت اهدا عضو دارم ولی هیچکس نمیدونه. خدایا پاکم کن بعد خاکم کن

چرا نمیتونی ترکش کنی ؟ این تو رو نمیخاد چرا اینجور بهش چسبیدی ؟ یه جای کار میلنگه !

دردتو بگو . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

دختر خوب چرا الان تا هیچی نشده تکلیفتو روشن نمیکنی قشنگ از پیاماش معلومه جلوی یکی داره این پیامارو میده  بعد تو زندگی بری ضربه بدتری میخوری الان جات باشم دیگه نه زنگ نه پیام تا تکلیفم روشن شه همون جوری بلاکت کرده بلاکش کن 

اسی آنلاینی که پس چرا برای من عکساتونو نمیزاری ابجی

تو رو امام حسین امضامو بخون. من همیشه فکرمیکنم اگه بمیرم کی برام فاتحه میده کی صلوات می‌فرسته تو رو خدا هر وقت اسممو دیدی صلوات بفرست منم میفرستم برات. کارت اهدا عضو دارم ولی هیچکس نمیدونه. خدایا پاکم کن بعد خاکم کن
ادم دچار همچین حسایی ب خودش میشع. من چیم کمه مگه من چمه من چی کم دارم من چرا فلانم من چرا بیسانم ک ا ...

این حس ناکافی بودنی که میگم و خیلی وقتا مستقیما بهم میداد مثلا موهامو رنگ میکردم با ذوق میرفتم پیشش میگفتم چطور شدم ؟؟؟ با بی میلی نگام می‌کرد میگفت اصلا خوب نشده زشت شدی مژه میکاشتم بازم همینطور و … 

حتی گفت موهات بلنده اصلا بهت نمیاد برو کوتاه کن خیلی خوشگل میشی رفتم کوتاه کردم دید گفت چقدر زشت شدی صبر کن دوباره بلند شه 

دختر خوب چرا الان تا هیچی نشده تکلیفتو روشن نمیکنی قشنگ از پیاماش معلومه جلوی یکی داره این پیامارو م ...

نه دیگه من بمیرم از دلتنگی ام سمتش نمیرم خدا هم خودشو هم اون کثافتی که باهاشه رو لعنت کنه 

چرا نمیتونی ترکش کنی ؟ این تو رو نمیخاد چرا اینجور بهش چسبیدی ؟ یه جای کار میلنگه !دردتو بگو .

کاش میمردم و دوسش نداشتم 

کاش منوتو هردو قدرتی پیدا کنیم این کثافتارو از زندیگمون بیرون بندازیم🥲بنظرت تو میتونی؟؟

منتو نکشششششش 

خاک برسرا فک کردن چه ع...نی هستن؟

ارینا ریخته همه جا

حیف تو نیس؟؟

اینا خودشون تا یکی و ببینت میرن با همون

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی