2777
2789
عنوان

بیاین اسکرین شات پیامای شوهرم و ببینین خیلییییییی دلم شکسته 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 73212 بازدید | 777 پست
نه سنتی نبود دوست بودیم قبل از عقد میدونم شک ندارم زیر سرش بلند شده بعد میگه من حالم از همجنسای تو ب ...

اخه دوست بودی که حتما شناخت داشتی پس چرا ازدواج کردی؟ .مگه قبل عقد رفتارش فرق میکرد؟

‹ چشمِ دنیا بشود کور، تو مستانه برقص.^^🍃🐚 › ️    لینک حذف تاپیک

عزیزم راه حلش طلاق نیست 

یکم براش سخت به دست بیا 

طبق عکسایی که فرستادی چسبیدی بهش 

یکم قهر کن بزار حتی ماه ها باشه قهر اینجوری که رو در رو باهات حرف زد سنگین جوابشو بده فقط و تمام و بعد از مدتی که عذر خواست راحت نبخشش اصلا هیچ وقت نبخشش تا با حس عذاب وجدان هیچ وقت دیگه جرعت نکنه اینطوری باهات حرف بزنه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم راه حلش طلاق نیست یکم براش سخت به دست بیا طبق عکسایی که فرستادی چسبیدی بهش یکم قهر کن بزار حتی ...

بقیه تاپیکاشو ببین اصلا دوستش نداره اتفاقا بهترین راه طلاقه

‹ چشمِ دنیا بشود کور، تو مستانه برقص.^^🍃🐚 › ️    لینک حذف تاپیک
اسی با تمااااام وجودم درکت میکنمشوهر منم همین بودالبته مال من خیانت نمیکرد خانوادش پرش میکردنمن نتون ...

اگه از دیشب فکرم نمونده بود پیشش امروز انقد زنگ نمیزدم ولی اخه رفتار دیشبش خیلی عجیب بود ‌و میخواستم زودتر ببینم چی شده بود که اونجوری کرد 

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻
سختی داره ولی بعدش آرامش داره بخداچیه این دوس داشتن که اون براش ارزش ندارهبه نظرم رو عزت نفس خودت کا ...

امتحان کردم دففات قبلی نتونستم نتونستمممم😔

به امید فردایی روشن🌱

سلام عزیزم 

عشق یکطرفه دقیقا جوریه که چشمات کور میشه نسبت به کاراش عقلت کار نمیکنه و فقط قلبته که تشنه ی محبت از فردیه که به ظاهر عاشقشی..

من تمام تاپیکایی که با این اقای به ظاهر همسر داشتینو خوندم نمیخاستم یهویی نظری بدم یا راهنمایی کنم..

روانپزشکتم تایید کرده که این فرد مشکل داره اشتباهت این بوده که تو دوران نامزدی چشمو گوشتو بستی و رفتی پای سفره ی عقد فقط به خاطر اینکه سه سال باهاش دوست بودی و طبیعتا دنبال رابطه ای بودی که بلاتکلیف نباشه و به نتیجه برسه

این فقط یه وابستگیه که بهش داری باور کن فقط دو هفته ی اولش سخته بعدش میفهمی زندگی بدون اون قشنگ تره

تو لایق این هستی که با فردی باشی که قدرتو بدونه بهت محبت کنه و مثل ملکه ها باهات رفتار کنه اینجور ادما تو قصه ها نیستن اگه یکم کم توقع نمیبودی الان همچین ادمی کنارت بود

نه اینکه مورد ضرب و شتم قرار بگیری و سکوت کنی

تو یک بانویی و تن تو با ارزشه نیاز داری پیش کسی باشی که بهت حس امنیت بده و ارامش روانی داشته باشی کنارش

میدونم خیلی برات سخته ولی باید از این فرد جدا بشی چون دیدم که میگم اخرش با یه بچه باید برگردی خونه بابات اون‌موقه راه برگشت نداری زنگیت تباه میشه

اگه باهام مخالفی باید بگم که تو به وضوح تو تمام تاپیکات میگفتی که این رابطه رو نمیخای ولی قدرت جدا شدن نداری

پس با من هم نظری که این رابطه درست نیست

امیدوارم که به حرفام خوب فکر کنی و با یه روانشناس صحبت کنی که بتونی راحت تر مراحل جداییو پیش ببری

اشکالی نداره اگه گریه کنی اگه حالت بد بشه چون این خسارت چند سال دیگه برات جبران ناپذیر میشع 

متاسفم ولی این اقا حتی دوستت نداره فقط کسیو پیدا کرده که در برابر این رفتار ها سکوت میکنه و از این کار نهایت لذتو میبره

میتونی بهم درخواست بدی و بهم زنگ بزنی کمی با هم صحبت کنیم اگه دوست داشته باشی..تنها کمکی که میتونم به همنوعم بکنم همینه..

امیدوارم پس فردا نیای بگی ازدواج کردم و اوضاع خیلی بده و میخام جدا شم

اگه از دیشب فکرم نمونده بود پیشش امروز انقد زنگ نمیزدم ولی اخه رفتار دیشبش خیلی عجیب بود ‌و میخواستم ...

درکت میکنم برا منم دقیییقا همچین قضیه ای پیش اومده اخرش بعد همه دعواها و توهینا گفت نرفتم بمیرم ک هروقت مردم خبرش و بهت میدن 

اخه دوست بودی که حتما شناخت داشتی پس چرا ازدواج کردی؟ .مگه قبل عقد رفتارش فرق میکرد؟

نه فرق نمیکرد 

ولی همه آرزوم به این آدم رسیدن بود و فکر کردم وقتی زنش بشم دگ رسما منو ناموسش میبینه و رفتارش باهام بهتر میشه ولی نشد .. اینا کلا خانوادگی اینجورین کلا ارزش و احترام برای زن قائل نمیشن 

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻