2777
2789
عنوان

بیاین اسکرین شات پیامای شوهرم و ببینین خیلییییییی دلم شکسته 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 43791 بازدید | 649 پست
دقیقا کاش تقاصشو پس بدن خدایی که اونو ببخشه خدای من نیست 🫠🖤

تو خودت به خودت رحم نمیکنی خودت و ببخشید بدبخت و خوار این کردی بعد میخوای خدا بهت رحم کنه 

خدا بهت عقل داده فهم داده داری میگی حیوونه تو پیاماش هر توهینی بهت کرده چقدر بد دهنه 

چطور میخوای با این بری زیر یه سقف بشه پدر بچت دوست داشتن کیلو چنده بدبختی بکش اما فراموشش کن حتی ده سالم طول بکشه ارزش داره تا بخوای عمرتو حروم این بکنی که نمیشه بهش گفت آدم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم که نظر گذاشتی ❤️🙏🏻من از وقتی فهمیدم این داره یه غلطی میکنه که برعکس گذشته دیگه ازم رابطه اص ...

اسی عزیزم من تاپیکاتو خوندم اصلا دوستت نداره شوهرت و برات ارزش و احترامی قااائل نیست لطفا جداشو وگرنه تا آخر عمرت تحقیرت میکنه.

ازدواج سنتی بود یا مدرن؟

البته با تاپیکای قبلیتم من به شک افتادم که شاید زیرسرس بلند شده باشه

‹ چشمِ دنیا بشود کور، تو مستانه برقص.^^🍃🐚 › ️    لینک حذف تاپیک
استارتر چند صفحه خوندم اعصابم خرد شد ببین دو راه داری یا همه ی اینارو تحمل کنی، شاهد انواع خیانت ها ...

دقیقا آدم ازدواج میکنه که آرامش داشته باشه و حس امنیت بگیره مخصوصا آدمی مثل من که با وجود اخلاقای بد بابام رنگ آرامش و امنیت و هیچوقت از بچگیم تو خونمون ندیدم .. 

حاضرم بمیرم ولی دیگه عاشق این عوضی نباشم 😭😭

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻
دوست پسرم که نیست ولی دوست دختر حتما داره 💔🫠

گلم به اون کاربر دیگه ای که عکس گذاشت گفتم.

با همراه من از سیمکارتش پیرینت بگیر پنهونی ببین با کیا زیاد حرف میزنه

‹ چشمِ دنیا بشود کور، تو مستانه برقص.^^🍃🐚 › ️    لینک حذف تاپیک
دقیقا آدم ازدواج میکنه که آرامش داشته باشه و حس امنیت بگیره مخصوصا آدمی مثل من که با وجود اخلاقای بد ...

میشه بپرسم چه ویژگی داره که دوسش داری؟ نکات مثبتش رو بگو. چه نکاتی داره که تو مرد دیگه ای پیدا نشه؟ 

دقیقا آدم ازدواج میکنه که آرامش داشته باشه و حس امنیت بگیره مخصوصا آدمی مثل من که با وجود اخلاقای بد ...

خودتو نجات بده دختر 🫂🩷

دیر نیست هنوز، نذار واقعا دیر بشه... 

... 🤍🦋
اسی عزیزم من تاپیکاتو خوندم اصلا دوستت نداره شوهرت و برات ارزش و احترامی قااائل نیست لطفا جداشو وگرن ...

نه سنتی نبود 

دوست بودیم قبل از عقد 

میدونم شک ندارم زیر سرش بلند شده بعد میگه من حالم از همجنسای تو بهم میخوره ارره دوبار 

کاش ب راحتی گفتنش بود منم خیلی دوسدارم بزنم تو کو.نش از زندگیم بره بیورن

سختی داره ولی بعدش آرامش داره بخدا

چیه این دوس داشتن که اون براش ارزش نداره

به نظرم رو عزت نفس خودت کار کنی درست میشه

سعی کن خودت رو براش بگیری وانمود کن برات مهم نیس

بی خیالش باش

حواست به خودت باشه

عکسش رو گذاشتیْ؟؟ 

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                                             انگار همه دوستام افتادن کلاس 1من افتادم 2                       انگار نقاشی 19گرفتم ،انگار همه رفتن اردو بجز من.                 انگار همه سرکلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم.                              انگار.....   حالم اینطوریه..

اسی با تمااااام وجودم درکت میکنم

شوهر منم همین بود

البته مال من خیانت نمیکرد خانوادش پرش میکردن

من نتونستم دل بکنم

فقط تونستم خودمو وفق بدم با شرایطش چون دوسش دارم

البته پنج سال سختی و تحقیر و دعوا و توهین و تحمل کردم

الان ب جایی رسیدم میگم من که دل جدا شدن ندارم پس بیخیال هرکاری میکنه 

زیاد پیگیرش نیستم

یکبار زنگ میزنم ج نداد منم نمیزنم تا خودش زنگ بزنه

میشه بپرسم چه ویژگی داره که دوسش داری؟ نکات مثبتش رو بگو. چه نکاتی داره که تو مرد دیگه ای پیدا نشه؟

باورت میشه خودمم نمی‌دونم ؟! نه اهل ناز کشیدن و قربون صدقه رفتن و منت کشیه نه احترام و اخلاق حالیش میشه نه میدونه اصلا با یه زن چحورییی باید رفتار کنه هیچی هیچی فقط بلده تا یکم اوضاع از کنترلش خارج شد فحش بده تهدید کنه اگرم پیشش باشی کتک بزنه انگار تو باغ وحش بزرگ شده حرومزاده