2777
2789
عنوان

بیاین اسکرین شات پیامای شوهرم و ببینین خیلییییییی دلم شکسته 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 11242 بازدید | 350 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گفتم فردا بیا حرف بزنیم گفت نمیخوام

ای وای من 

نه نه نباید با این فوشم بی جواب میزاشتیش

من با اینکه اینم خیلی بی وجوده و بیشرف اما اگر همچین حرفی بزنه منم جوابشو میدم واقعا 

گرچه میدونم تموم کردنم باهاش برام خیلی سخته لعنت بمن لعنت😔💔

به امید فردایی روشن🌱
ای وای من نه نه نباید با این فوشم بی جواب میزاشتیشمن با اینکه اینم خیلی بی وجوده و بیشرف اما اگر همچ ...

لعنت به من که تاحالا جواب هیچچچچچچچ کدوم از بی احترامیای خودشو خانوادشو ندادم و همیشه ی خدا سکوت کردم 

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻
لعنت به من که تاحالا جواب هیچچچچچچچ کدوم از بی احترامیای خودشو خانوادشو ندادم و همیشه ی خدا سکوت کرد ...

دختر تو خیلی صبوری خیلی 

حیف تو واقعاااا حیف تو 

باید گیر یه آدم باشرف میفتادی😔

منم دقیقا خیلی از بی احترامیای خانوادشو تحمل کردم خودشم ک همیشه خدا فقط باهام در حال کات کردن بوده و منم منتشو کشیدن😔گاهی دوسدارم بمیرم و راحت شم 

من یروزی دختر فوقالعاده مغروری بودم و این شکستنا برام خیلی سخته

به امید فردایی روشن🌱
لعنت به من که تاحالا جواب هیچچچچچچچ کدوم از بی احترامیای خودشو خانوادشو ندادم و همیشه ی خدا سکوت کرد ...

حالا اینهمه الم شنگه امشبش فقط بخاطر این بود ک تو زیاد زنگ زدی؟

به امید فردایی روشن🌱
دختر تو خیلی صبوری خیلی حیف تو واقعاااا حیف تو باید گیر یه آدم باشرف میفتادی😔منم دقیقا خیلی از بی ا ...

دقیقااااااااااا مثل من :)))))) 

این دومین پسری بود که تو زندگیم باهاش وارد رابطه عاطفی شدم 

جالبه بدونی تو رابطه ی قبلیم که چهارساله بود عین اون چهارسال با کوچکترررررین و مسخره تررریییین چیزا قهر میکردم و تا با گل و کادو نمیومد دم خونمون منت کشی جوابشو نمیدادم 

کاری کرده بودم ببین خانوادش مثل سگ میترسیدن بهم بگن بالا چشمت ابروعه خدا شاهده 

یبار زنگ زدم بهش مامانبزرگش از اونور داد زد کیه زنگ زده نمیزاره بخوابی ؟؟؟؟؟ پامو کردم تو یه کفش گفتم باید بیاد ازم معذرت خواهی کنه خودشو خواهرش اومدن محل کارم کلی منتمو کشیدن تا کوتاه اومدم .. 

بعد الان … خاااااااار و ذلیله این حرومزاده ی عوضی شدم 

حالا اینهمه الم شنگه امشبش فقط بخاطر این بود ک تو زیاد زنگ زدی؟

بهونش بود مثل همیشه 

دقیقااااااااااا مثل من :)))))) این دومین پسری بود که تو زندگیم باهاش وارد رابطه عاطفی شدم جالبه بدون ...

واییی چرا باهاش تموم کردی اخه 

منم پسرعمو عزیزو همه چی تموم خودمو داشتم یجورای باهاش تو رابطه بودم دورا دور 

بهشم علاقه داشتم اخرشم اومد خاسگاریم بخاطر این تپاله عن ردش کردم الان عیک سگگگگ پشیمونم پشیمونی ک داره با حسرت ب زندگی قشنگ پسرعموشو زنش نگا میکنه و فقط گوه خوردن از دستم بر میاد

به امید فردایی روشن🌱

خاهش میکنم ارزش ووقدر خودتو بفهم لطفا

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠

کاش پیامای خودتم میذاشتی

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚