2777
2789
عنوان

بیاین اسکرین شات پیامای شوهرم و ببینین خیلییییییی دلم شکسته 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 145116 بازدید | 1194 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این رفتار غیر قابل توجیهه ولی شاید موضوعی هست ک ما نمیدونیم خودت باید قضاوت کنی ک آیا کاری کردی یا حرفی زدی ک باعث شه اینقد عصبی و ناراحتش کنه یا ن ..اگه میتونی بهش حق بدی ک کوتاه بیا و موقعی آروم شد ادبش کن بگو دوست نداشتم اینجوری جواب نگرانی هامو بدی..اگه ن ک ولش کن تا خودش پشیمون شه بیافته دنبالت

لحن حرف زدنش خیلی بد بود،ولی نمیشه یه طرفم قضاوت کرد،شاید ازینایی هستید که دو هزار دفعه زنگ میزنن،ودایم میخوان طرفو کنترل کنن،وبعد جواب ندادن،ناراحتی میش میارن،چون واقعا این افراد اعصاب خورد کن هستن،من هرکسی زنک بزنم جواب نده،دیگه زنگ نمیزنم تا خودش زنک بزنه،نکرانی نداره،بقول هنسرم خبر بد هم زود نیزسه،مسلما طرف کار داره،بخدا ملت بیکار نیستن وسط این هنه مشغله ودرکیری ذهنی یسره الو سلام کنن،من خودم میش اونده تو سفرای کاریم،چند ساعت نتونستم جواب تلفنی بدم،سایلنت بوده،جلسه طول کشیده یا...تازه زن هم هستم ،حالا چه سفر داخلی،چه خارجی،ولی به همسرمم گفتم یکبار زنگ زدی ج ندادم،منتطر تماسم باش،چون اولین فرصت ببینم زنگ خواهم زد،ومشت هم زنگ زدن فقط روان فرد تناس گیرندرو بهم میریزه

بازم میگم قضاوت نمیکنم،فقط خواستم بگم اگه ازین ادنایی،تغییر بده شیوتو

خیلی پیگیر شوهراتونید،

من خودم بیزارم بیرون اینور اونورم گوشیم هی زنگ بخوره. 

ولی اکثر مردای دوربرم زناشون دائم زنگ میزنن و مشخصه چقد کفری میشه، 

سیریش نشید از چشم می افتید

این راه جلوگیری از خیانت نیس

با دوستان نازنین زیر ۲۵ سال مایل به گفتگو نیستم اگه ندانسته وارد صحبت شدم خودتون بمن اطلاع بدید. 
چون به این بد دهنی و وحشی گریاش عادت دارم بعد یکساعت بهش پیام دادم گفتم آروم شدی ؟ گفت نه خیر تا وقت ...

ببخشید ک اینجوری میگم ولی خااااک توسرت

دختر تو مگه عزت نفس نداری؟؟؟؟ مگه کوری یا چلاقی که میترسی بعد طلاقت هیچ پسری نیاد سراغت؟

یذره عقل داشته باش من یلحظه خودمو گذاشتم جای خانوادت و واقعا از عصبانیت دارم میترکم

خودت ب کنار ،فکر خانوادت نیستی که با این انتخابت تا اخر عمرشون غصه‌ی زندگی تورو میخورن؟؟؟

مرتیکه‌ی خر مستقیما داره بهت میگه نمیخوامت

بهت خیانت کرده پسفردا هزارتا مریضی ازش میگیری چرا موندی پاش چرا مهریتو تا قرون آخر ازش نمیگیری بعدم مثل سگ پرتش کنی بیرون از زندگیت؟؟؟

وای خیلی اعصابمو خوردکردی دختر به خودت بیا

کاش منوتو هردو قدرتی پیدا کنیم این کثافتارو از زندیگمون بیرون بندازیم🥲بنظرت تو میتونی؟؟

چتای شماها عینا چتای منو آشغالی بود ک میخواستم تو زندگیم نگهش دارم 

ولی در همین حد بهتون بگم وقتی من تونستم شماهاهم میتونید عزت نفس خودتون رو ارتقاء بدین عزیزای من 

نوشته راه بسته س میخوابم بعد نوشته دستم بنده سرکارم ؟؟ کاملا مشخصه دستش به چی بنده خدا به دادت برسه ...

احتمالا ویلا .مورد داشته داشته درست می‌کرده یا نیاز بوده یدستی به سر وروش بکشه 

شما چقدر بد دلین  الان اون آقا انفدر خستس  خدا کمکش کنه 

گر می نخوری طعنه مزن مستان را    بنیاد مکن تو شیوه دستان را     توغره مشو که می مینخوری     صدلغمه خوری که می غلام است آن را           هرکسی ایراد میگیره، به خودت بگیر .

بابا انقدر پیگیر شوهراتون نباشیدنمیگم بیخیالشون شید که هر غلطی خواستن بکنناولی انقدرم پیگیر نباشید ک ...

حالا من برعکسم در این مورد 

پیگیرم باشه کسی عصبی میشم 

هر چیزی ب حد و اندازه خودش خوبه