2777
2789
عنوان

بیاین اسکرین شات پیامای شوهرم و ببینین خیلییییییی دلم شکسته 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 212540 بازدید | 1660 پست

نمیدونم چرا انگار یکی کنارش بوده و پیامهاتون رو میخونده از عمد اینجوری پیام داده به اون طرف بگه من این زن رو نمیخوام اینجوری بخاطر یک زن دیگه تحقیرت کرده البته زنی که بزاره شوهرش تنها بره سفر حقش هست هرجوری بود باید باهاش میرفتی حتی سنگ از آسمون بباره شوهر خواهرم به بهانه کار رفت شما بعد که جدا شدن فهمیدیم با دوتا زن رفته تفریح به بهانه کار کثیف هست مردا هیچ وقت نزار تنها بره بگو منم میام حتی اگه میری سرکار توی ی هتل یا مسافرخانه میمونم تا برگردی کنارم باهم باشیم توی سفر خانما آنقدر بدبخت و ساده نباشید این دقیقا خواسته به یکی بگه من این رو نمیخوام با زور و هزارتا دروغ عقدش کردم و داده پیام‌ها رو بخونه تا باور کنه باهاش بمونه هرچی قسم خورد کار داشتم و ماشین خراب شده بود و عصبی بودم باور نکن باور نکن مردها خیلی هفت خطن حتی قسم جون هرکی رو خورد هرقسمی خورد باور نکن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منطقی بخوام بگم شاید عصبی و کلافه بوده ک آدما تو اون تایم حرفای خیلی بدی میزنن و بعدا عذرخواهی میکنن ...

همیشه اینجوری میکنه سر کوچکترین مسائل ، صادقانه بخوام بگم هیچوقت تو این همه سال به جز یکبار که یه هفته ارتباطشو به بهانه اینکه حال روحیش خوب نیست و می‌خواد تنها باشه و بعد از یک هفته رفتم دیدمش و بعد اینکه کلی بغلش کردم آرومش کردم و با گریه هاش گریه کردم و موقع رفتنم گوشیشو چک کردم دیدم با سه تا دختر همزمان در ارتباط بوده و یکیشونم تو اون یه هفته خونه برده  ازم معذرت خواهی نکرد 

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻
ای کاش چند ساله پیش درد جدایی رو به جون میخریدم و دل می‌کندم ازش ولی من همیشه روی دوست داشتنش پا فشا ...

مثل خواهرم بهت میگم که ادامه دادنش خیلی برات بدتره  

هرچقدر دلت تنگ شد ، هرچقدر هوس کردی ، هرچقدر وابسته ای …. همه رو تحمل کن حتی مریض شدی هرچی شد تحمل کن و جدا شو 

کاش فرصتی بود که من خودم خیلی زودتر ازینا یکی بهم می گفت اینارو

خدا دوست داشته الان متوجه شدی 

فقط برو مشاور 

گول نخور 

اگه خواستی ببخشی ببرش مشاور تایید کنه که آدم میشه

به خدا زندگی با ارزش تر از این حرفاس 

تا عمر داری این حرفا رو نمیتونی فراموش کنی 

نقره داغش کن 

نمیدونم چرا انگار یکی کنارش بوده و پیامهاتون رو میخونده از عمد اینجوری پیام داده به اون طرف بگه من ا ...

قبلا ام اینکارو کرده بود 

یبار داشت میرفت شمال خونه ی کسایی که دوستای خانوادگی‌شون بودن و دوتا دختر مجرد همسنش داشتن همون شبی که میخواست بره الکی پیچید بهم دعوامون شد فرداش استوری یکی از اون دخترارو دیدم که تو بغل یه دختره دیگه عکس گذاشته و بغلش کرده و تگش کرده ، دقیقا همون شب ی نفر به فالوینگای نامزدم اضافه شد 

دگ مطمعن شدم همشون باهمن و اونی که نامزدم فالو کرده همون دخترست که دوستش باهاش استوری گذاشته 

به دختره پیام دادم و کلی عکس دوتایی براش فرستادم و گفتم این آقایی که باهاش اشنا شدی نامزد منه و همین دیروز قهر کردیم و رفتم به اون دختره ( دوست خانوادگی‌شون ) پیام دادم گفتم چرا اینکارو کردی تو که از وجود من با خبری تو که همجنس خودمی مگه چیکارت کردم که *** و با دوستت با وجود اینکه میدونی من تو زندگیشم آشنا کردی ؟؟ رفته بود پیامامو فرستاده بود واسه نامزدم اونم اومد هرچی از دهنش درومد بهم گفت که چرا بهش پیام دادی بعدم اسکرین فرستاد واسه دختره گفت ببین فقط بخاطر تو باهاش اینجوری کردم 🙂💔

همیشه اینجوری میکنه سر کوچکترین مسائل ، صادقانه بخوام بگم هیچوقت تو این همه سال به جز یکبار که یه هف ...

الان این همه ما گفتیم‌ تاثیری روت داشت یا نه؟😁

خسته تر از آنم که بگویم به چه علت
نمیدونم چرا یهو حسم گفت این داره یه غلطی میکنه ....مخصوصا از حرفایی ک زده صبرکن بذار پاش برسه ب خونت ...

چقدرررررز حققققق گفتی گ

هروقت خواستی نظری بدی ب این فکر کن پشت کاربری یک ادمی نشسته ک قلب داره:)
نمیدونم چرا انگار یکی کنارش بوده و پیامهاتون رو میخونده از عمد اینجوری پیام داده به اون طرف بگه من ا ...

راجب اینکه گفتی زنی که بزاره شوهرش تنها بره مسافرت ام باید بگم وقتی رفت شمال که من برای مراسم عزاداری فامیلمون شهرستان بودم و خیلی دور بودم از شهرمون 

لطفا حرفامو جدی بگیراین رفتارا و این حرفااین سردیا منو یاد خودم میندازهدلم می‌رفت برای یه لبخندش تو ...

چقدر پشت حرفات درد بود .اون قسمت که گفتی فانتزیت اینه برگردی عقب نامزدی بهم بزنی فانتزی منم هست هر روز بهش فکر میکنم تو ذهن خودم برگشتم گذشته 

خدا دوست داشته الان متوجه شدی فقط برو مشاور گول نخور اگه خواستی ببخشی ببرش مشاور تایید کنه که آدم می ...

قبلا بردمش پیش روانپزشک خودم چند جلسه هم دوتایی حرف زدیم با دکتر هم دکترم باهاش تنهایی صحبت کرده ولی از این گوش میشنید از اون گوش حرفارو بیرون می‌کرد 

اخرشم گفت این دکترا خودشون روانین و من قبولشون ندارم