2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من فکر میکنم قطعا اون دنیایی هست 

و تمام خوبی ها و بدی هایی ک‌کردم 

اونجا برام ارامش یا عذاب اماده میکنه 

اصلا همین دنیا هم ب خوبی هایی ک در حق انسان ها یا موجودات یا پدر و مادر و ...کردم فکر میکنم حالم خوب میشه 

گاهی اگه بی احترامی یا رفتار و یا عمل بدی داشته باشم . حال خودم ب هم میریزه . 

و قیامت و اون دنیا هر شب که میخوام بخوابم . میفهمم چی کار کردم و چند چند هستم . 

تناسخ چیه؟

اینکه تو دوباره به دنیا میای و زندگی بعدیت به این بستگی داره که تو این دنیا چه جوری بودی

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

دریته هیچکس اون دنیا نرفته اما حستون چی میگه؟چه تصوری از اون دنیا دارید؟

من تجربه مرگ داشتم توسن کم

در دنیای واقعی و بیرون مهربونتربن و خوش اخلاق ترین و صبورترین دختر کره زمین هستم سعی میکنم اینجا هم همینطور باشه ولی اگه ناراحت شدی مشکل خودته چون خودم به شناخت کافی از خودم رسیدم ومطمعنم 😊.