2777
2789
عنوان

وای میترسم شب بخوابیم صبح بیدار نشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 789 بازدید | 50 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سرده سرده

عزیزم اگه سرده یعنی خطر مرگ داره گاز میگیردتون خدای نکرده ...ولی اگه الان به حرفت گوش نمیدن حداقل پنجره رو باز بزار یه کم هوا بره بیاد...من نمیدونم چرا انقدر بعضی ازمردم بی عقلن ببخشید البته ازحرصم دارم میگم واقعا مگه قصد خودکشی  دارین دورازجونتون

خب الان لوله سرد یا نه ،،گاز خارج میشه ؟؟اگه لوله سرد ،،،، خاموش کنید بخاری خیلی خطرناک

سرد بود مامانم بی حال شده بود کلا گاز بخاریو قطع کردم

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید..حال ندارم ولم کنننن شبیه عکس پروفایلممم.

عزیزم اگه سرده یعنی خطر مرگ داره گاز میگیردتون خدای نکرده ...ولی اگه الان به حرفت گوش نمیدن حداقل پن ...

بستم عزیزم پنجره هم یذره باز گذاشتم تازه اساس کشی کردیم خونمون خیلی سرده ولی از ی ورم گاز میده سردرد سرگیجه گرفتیم

تورخدا پاشو خاموشش کن ده تا پتو پوشیده بهتره تا خطر داشته باشه .... چرا استرس میدید ب ما

استرس نکش جانممم 

گاز بخاریو قطع کردم حالا اگهه دوباره روشن نکنن دیگهه🤦🏼‍♀️

خب اون علتش اینه ک شما خروجی گاز ندارین

ینی باد ازلوله بخاریتون داخل میشه و گاز خطرناک مونوکسید کربونو میاره داخل خونه

حتما باید بالای دودکشو چک کنین

واگه درست نشد باید خاموشش کنین

خداروشکر زود متوجه شدید تا درست نکردید روشن نکنید لباس گرم بپوشید

از صبح اینطوریه یذره دودکشو جابه جا میکنیم گرم میشه ولی چند دیقه بعد دوباره در مياد

بستم عزیزم پنجره هم یذره باز گذاشتم تازه اساس کشی کردیم خونمون خیلی سرده ولی از ی ورم گاز میده سردرد ...

هواست باشه نصفه شب سردشون نشه پاشن دوباره روشن کنن ، یه پنجره یواشکی باز بزار 

چیزی را که برای خودمیپسندی برای دیگران هم بپسند،چیزی را که برای خود نمیپسندی برای دیگران هم نپسند،اینجوری دنیا بهشت میشه.
خب اون علتش اینه ک شما خروجی گاز ندارینینی باد ازلوله بخاریتون داخل میشه و گاز خطرناک مونوکسید کربون ...

عزیزم ما از شیشه بالکن زدیم بیرون دودکشو ممکنه از اون باشه؟

بستم عزیزم پنجره هم یذره باز گذاشتم تازه اساس کشی کردیم خونمون خیلی سرده ولی از ی ورم گاز میده سردرد ...

گاز آشپزخونه رو همه شعله هاشو روشن کنین فعلا خونتون گرم شه هوا بگیره و دراولین فرصت لوله رو درست کنین بی خطراستفاده کنین عزیزم