ابرو__پشمکی مدیر عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 494 عنوان دخترای بیستو چهارساله بیاین | مشاهده متن کامل بحث + 1008 بازدید | 81 پست الان چی کار میکنید ازدواج کردین ؟ مجردید بچه دارین دانشگاه میخونید سر کارید ؟؟ دیروز | 23:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
واران22 عضویت: 1403/09/24 تعداد پست: 35 نه اینطوریا که فکر میکنی نیستحسودی نمیکنه ولی بعضی وقتا شکممو نوازش میدم باید اونم ناز کنم وگرنه قهر ... چندسال ازدواج کردی؟😂باز خوشبحالت تو خونه خودتیمن تو دوران نامزدی باردارم چی بگم کاری به کسی ندارم تا وفتی که بهم توهین نشه و از نی نی یار هم خواهش دارم موقع دعوا این چیزا اول بیینه مقصر کیه و کی شروع کرده بعد تعلیق کنه
mahsima7667 عضویت: 1403/08/19 تعداد پست: 543 چندسال ازدواج کردی؟😂باز خوشبحالت تو خونه خودتیمن تو دوران نامزدی باردارم چی بگم ۱۷ سالگی ازدواج کردماشکال نداره خواست خدا بودچند ماهه ای؟
واران22 عضویت: 1403/09/24 تعداد پست: 35 ۱۷ سالگی ازدواج کردماشکال نداره خواست خدا بودچند ماهه ای؟ عالی خوشبخت باشیدیک ماهو نیم اصلا خیلی زود بود برای جفتمون کاری به کسی ندارم تا وفتی که بهم توهین نشه و از نی نی یار هم خواهش دارم موقع دعوا این چیزا اول بیینه مقصر کیه و کی شروع کرده بعد تعلیق کنه
mahsima7667 عضویت: 1403/08/19 تعداد پست: 543 عالی خوشبخت باشیدیک ماهو نیم اصلا خیلی زود بود برای جفتمون ممنونم شما هم خوشبخت باشینبا دکتر مشورت کن برای اجازه سقط یا زودتر عروسی کن اگه شرایط هست
واران22 عضویت: 1403/09/24 تعداد پست: 35 ممنونم شما هم خوشبخت باشینبا دکتر مشورت کن برای اجازه سقط یا زودتر عروسی کن اگه شرایط هست دلمون نمیاد سقط کنیم گفتیم عروسی جلو بندازیم استرسشو دارم زیادد کاری به کسی ندارم تا وفتی که بهم توهین نشه و از نی نی یار هم خواهش دارم موقع دعوا این چیزا اول بیینه مقصر کیه و کی شروع کرده بعد تعلیق کنه
mahsima7667 عضویت: 1403/08/19 تعداد پست: 543 دلمون نمیاد سقط کنیم گفتیم عروسی جلو بندازیم استرسشو دارم زیادد کار درستی هم نیست سقط انشالله زودتر عروسی کنین سر و سامون بگیریناسترس نداشته باش عزیزم اشکال نداره مهم اینه عقده هم بودین و رسما زن و شوهر
واران22 عضویت: 1403/09/24 تعداد پست: 35 کار درستی هم نیست سقط انشالله زودتر عروسی کنین سر و سامون بگیریناسترس نداشته باش عزیزم اشکال نداره م ... مرسی مهربونن ایشالاا خدا از دهنت بشنوهاین کاری به کسی ندارم تا وفتی که بهم توهین نشه و از نی نی یار هم خواهش دارم موقع دعوا این چیزا اول بیینه مقصر کیه و کی شروع کرده بعد تعلیق کنه