2777
2789
نه اینطوریا که فکر میکنی نیستحسودی نمیکنه ولی بعضی وقتا شکممو نوازش میدم باید اونم ناز کنم وگرنه قهر ...

چندسال ازدواج کردی؟😂

باز خوشبحالت تو خونه خودتی

من تو دوران نامزدی باردارم چی بگم 

کاری به کسی ندارم تا وفتی که بهم توهین نشه و از نی نی یار هم خواهش دارم موقع دعوا این چیزا اول بیینه مقصر کیه و کی شروع کرده بعد تعلیق کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۷ سالگی ازدواج کردماشکال نداره خواست خدا بودچند ماهه ای؟

عالی خوشبخت باشید

یک ماهو نیم 

اصلا خیلی زود بود برای جفتمون

کاری به کسی ندارم تا وفتی که بهم توهین نشه و از نی نی یار هم خواهش دارم موقع دعوا این چیزا اول بیینه مقصر کیه و کی شروع کرده بعد تعلیق کنه

ممنونم شما هم خوشبخت باشینبا دکتر مشورت کن برای اجازه سقط یا زودتر عروسی کن اگه شرایط هست

دلمون نمیاد سقط کنیم 

گفتیم عروسی جلو بندازیم 

استرسشو دارم زیادد

دلمون نمیاد سقط کنیم گفتیم عروسی جلو بندازیم استرسشو دارم زیادد

کار درستی هم نیست سقط 

انشالله زودتر عروسی کنین 

سر و سامون بگیرین

استرس نداشته باش عزیزم اشکال نداره مهم اینه عقده هم بودین و رسما زن و شوهر

کار درستی هم نیست سقط انشالله زودتر عروسی کنین سر و سامون بگیریناسترس نداشته باش عزیزم اشکال نداره م ...

مرسی مهربونن 

ایشالاا خدا از دهنت بشنوه

این