2777
2789
عنوان

میخام راجب یکاربری تو سایت بگم اسمشم نمیارم

| مشاهده متن کامل بحث + 20050 بازدید | 538 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون بقیه حسودی میکنن  چه ربطی داره هدف کلیش بد و منفی باشه

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

تو یکی از تاپیکات میگم

به منم بگوووو

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

یعنی کاربرای سایت تا این حد فقیرن؟چرا با ی عکس دل کسی باید بلرزه و به حال طرف غبطه بخورهرو شخصیت و م ...

اره منم دیدم 

خیلیییی دیدم 

همین چند شب پیش تاپیک عکس بود 

عکس خودشه گذاشته بود یه یکی نوشته بود خوش به حالت خدا همه چی رو به تو داده 

قیافه پول  خانواده و... 

تو تاپیکای خودشم بری می بینی خیلیا براش کامنت غبطه خوردن می زارن

لطفا اگر کتاب و پادکست خوب می شناسید بهم معرفی کنید ❤🍀

من کاری به مصی ندارم ولی تو دیگه خیلی خلاء داری دختر جان🙂🚶‍♀️

وای ننم جان

مصییییییی🤣🤦‍♀️

اینایی که از مصیییییی حمایت میکنن خودشون عین همون عقده این

متاهل🩷🍃

کاربرای اینجا نه تنها پول خرید لباس ندارن

بلکه اینستا تگرام واتساپ یوتیوب ایکس و هیچ برنامه مجازی دیگه ایم ندارن

ماهوارم ندارن

پراکز خریدم نمیرن

واقعا رعایت کنید اینجام چیزی نبینن چون فقط اینجا از این چیزا میبینن ممکنه دلشون بخواد

بچه ها چرا بعضیاتون یهو تبدیل به هیولا شدین؟

من تا یجایی با جریانتون پیش رفتم ولی الان یجوری شدین😂

مساله من پز دادن نیست من حس بدی نمیگیرم از زندگی خوب یکی

اما کسی برام بره بالای منبر که هیچ تجربه ای نداره ،اون شخص یجوریه و کنسله کلا همین ،نظر شخصیمه خو

انقدم دیگه دل همو نشکنین تمومش کنین

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅

بالا بردن و از اونبر کوبیدن آدمها تو این سایت برام خیییلی عجیبه ؛

تاپیک درمورد خوبی کاربری باشه کلی ازش تعریف می‌کنن و از اگه اونبر تاپیک علیه کسی باشه کلی بهش تهمت می‌زنن ‌و توهین می‌کنن ؛