2777
2789
عنوان

میخام راجب یکاربری تو سایت بگم اسمشم نمیارم

| مشاهده متن کامل بحث + 19875 بازدید | 538 پست
عزیزم کتاب های دو قرن سکوت، کوروش یا ذوالقرنین قران یا تورات، ایران قبل اسلام، منم تیمور جهان گشا، ب ...

خیلی ممنونم. اره متوجه شدم عزیزم. امشب من در این مورد تاپیک زده بودم ولی زیاد شرکت نکردن گفتم شما که اهل کتابی ممکنه بتونی کمکم کنی. راستش خیلی دلم گرفته بود. خیلی‌ چیزها نمیدونم و بلد نیستم و این اذیتم میکنه.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خودتو بلرزوننننن حالاااا 💃🏻💃🏻🤣فداتم🤣❤️💃🏻

بزنیم تتلو🤣🤣 

فک کنم ی چیزی زدیم انقدر شادی طبیعی نیس😂😂😂

یه کاری کردی با من که یجوری شم یه کار کردی چشات تموم عالم شه....                                                                           یه کار کردی بگم بی تو نمیتونم یه کار کردی دلم از ریشه آدم شه شدی قلب و تن و روحم شدی بال و پر و جونم                       شدی همه منظورم                                                          شدی گرمای این خونم شدی هر چی که میدونم من رو هر صحبتت زومم                                                                     یه کاری کردی نبینم اصلا روی خوشو بی تو ازم دنیامو گرفتی به اون چشمات قسم                                                                یه کاری کردی خرابم و داغونو ازت میسازم اسطوره فقط(:

کتاب برای خودشناسی روابط بین فردی توسعه فردی نیخوام اگر میشناسی معرفی کن لطفا

بله حتما 💙 

تکه هایی از یک کل منسجم عالیه، جز از کل که امشب به عنوان کتاب باشگاه کتابخوانی ما( تاپیک اخرم) انتخاب شد خیلی خوبه. 

نیمه تاریک وجود، اثر مرکب، هنر شفاف اندیشیدن، کتابخانه نیمه شب، عادت، مثبت فکر کنید، قدرت شروع ناقص، خرده عادت ها،باشگاه ۵ صبحی ها ، بی حد و مرز و.... 

اگر مایل هستی میتونی به باشگاه کتابخوانی ما ملحق بشی 😍

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
بیا من بهت بگم روند اینجور تاپیکا چجوریهاول یه عده میگن کیو میگییی و شروع میکنن به حدس زدن حالا نصفش ...

چه خوب شناختیشون🤣💔

والا راست گفتم، فقط یکیشونو تا قیام قیامت فراموش نمیکنم چون توهین بدی کرد بهم، و البته اینجور که از اخرین تاپیکش فهمیدم، دقیقا از همون چیزی که منو مسخره میکرد و فلان خودشم ضربه دید، یه جورایی کارما شد واسش

دیگه بقیه با هرکی بحثم شده نام کاربریش و دلیل دعوامون و... از خاطرم رفته

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
دقیقاا😂😂😂ولی خب غیبت خودش ماده مخدر محسوبه😔😂تتلو نگوشیدم تاحالا

😎

یه کاری کردی با من که یجوری شم یه کار کردی چشات تموم عالم شه....                                                                           یه کار کردی بگم بی تو نمیتونم یه کار کردی دلم از ریشه آدم شه شدی قلب و تن و روحم شدی بال و پر و جونم                       شدی همه منظورم                                                          شدی گرمای این خونم شدی هر چی که میدونم من رو هر صحبتت زومم                                                                     یه کاری کردی نبینم اصلا روی خوشو بی تو ازم دنیامو گرفتی به اون چشمات قسم                                                                یه کاری کردی خرابم و داغونو ازت میسازم اسطوره فقط(:

خیلی ممنونم. اره متوجه شدم عزیزم. امشب من در این مورد تاپیک زده بودم ولی زیاد شرکت نکردن گفتم شما که ...

اگر درست متوجه شده باشم شماهم مثل من به تاریخ ایران باستان علاقه مند هستی؟ 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
اگر درست متوجه شده باشم شماهم مثل من به تاریخ ایران باستان علاقه مند هستی؟

اره علاقمند هستم. ولی فعلا دوست دارم درباره خلقیات و خصوصیات ایرانیها بخونم. جامعه شناسیشون. دوست دارم بشناسم .

اره علاقمند هستم. ولی فعلا دوست دارم درباره خلقیات و خصوصیات ایرانیها بخونم. جامعه شناسیشون. دوست دا ...

خیلی هم عالی 

موفق باشی عزیزم 

تاریخ ایران عالیه قول میدم عاشقش بشی وبه ایرانی بودنت افتخار کنی

مرسی عزیزم. ❤️😘😘

خواهش میکنم گل من 

اگر اهل مطالعه هستی پیشنهاد میکنم به باشگاه کتابخوانی ما بپیوندی 💙

مرسی عزیزم ❤️❤️

خواهش میکنم گلم