2777
2789
عنوان

میخام راجب یکاربری تو سایت بگم اسمشم نمیارم

| مشاهده متن کامل بحث + 20916 بازدید | 538 پست
چرت میگن خودشه مثلا دارن رد گم کنی میکنن 🤣

😂😂😂👌بریم بخوابم دارم از خستگی میمیرم  

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰
نه بمن حس قوی بودن میدی نمیدونم‌چرا

دقیقا همینه 

اگه جزییات زندگیم بدونی میفهمی چقدر قوی بودم که تاب آوردم تو این شرایط 

دلم ذوق کور شدس ، لباس سفید عروس روغن ریخته س ،گوجه ی له شده س ،دلم شب امتحانه ،غروب جمعه س ...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی از این افرادی که پز میدن تو مجازی تو واقعیت خیلی بدبختن و همه چیزایی که تو مجازی مینویسند دروغه و خیالبافی هاشون و رویاهاشونه

من یه مدت یه سایتی بودم که کاربراش ادعا میکردن جو نی نی سایت منفیه و جو سایت خودشون خیلی مثبته ولی بعد معلوم شد اکثرشون دارن دروغ میگن و با دروغ برای خودشون زندگی های رویایی و خیلی خوشبخت و موفق میسازند 

کاربری دست دو نفره

اسی شاید باور نکنی ولی من تا صفحه 5 فکر می کردم اونی رو میگی که عکس غذا می زارهاون یه مدت خیلی حواشی ...

خانمی که عکس غذا میذاره خیلی خانم مهربون و متینی هست و صرفا از رنگ و لعاب غذامثل من لذت میبره و هدف دیگه ای نداره. 

البته این نظر منه . 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
من کردم مگه ؟😂😂من اومدم سایت میگفتن معروفه

من نمیشناسمش 

درکل میگم دیدم اینجاطرف رواصلانمیشناسن تایه حرکتی میکنه همه عین ندید بدیدامیریزن وکلی تعریف میکنن وکلی سوال میکنن طرف هرکی باشه باخودش میگه من چقدرمهم بودم نمیدونستم

دقیقا همینه اگه جزییات زندگیم بدونی میفهمی چقدر قوی بودم که تاب آوردم تو این شرایط

دقیقا چقدر این کاربر درست گفتن به منم خیلی حس قوی بودن میدی. 

احساس میکنم یه بانوی قوی، " تنها" ، مستقل هستی. 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶