2777
2789
عنوان

میخام راجب یکاربری تو سایت بگم اسمشم نمیارم

| مشاهده متن کامل بحث + 20553 بازدید | 538 پست
بنظرم باید دیدگاهمون رو عوض کنیم و با دید مثبت به قضیه نگاه کنیممنم فهمیدم منظورتون کدوم کاربره ولی ...

ببین عزیزم وقتی تاپیک میزنی ینی  اجازه میدی بقیه سرسون تو زندگیت باشه مخصوصن وقتی داری پز میدی و دروغ میگی 

پر از دروغو عقدس این کاربر 

تویی ک یبار تاپیک زدی کجا اینک هر روز تاپیک میزنه و هر ذوز در حال خود نماییه کجا...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما رو زیاد دیدم حس خوبی بهم میدی🥲❤️

منم بگین.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

خب دلش میخواد عکس میزاره چی میشه؟؟؟ 

من زیاد با مصی برخورد نداشتم ولی کاربر بدی به نظر نمیاد و محترم هست 

حتی بهار که عکس میزاره هم خیلی کیوت و مهربونه 

من از هیچ کدوم از کاربر های معروف حس بدی نمیگیرم و اینکه شما از بقیه وایب بدی میگیرین به نظرم ریشه درونی داره عزیزم 

همین صبح یکی تاپیک زده بود عملی هارو میکوبید که بعدش مشخص شد بخاطر چهره خودشه که ازش راضی نیست 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

عه هنوز جمع غیبت دیشب به راه؟😂😂😂

یه کاری کردی با من که یجوری شم یه کار کردی چشات تموم عالم شه....                                                                           یه کار کردی بگم بی تو نمیتونم یه کار کردی دلم از ریشه آدم شه شدی قلب و تن و روحم شدی بال و پر و جونم                       شدی همه منظورم                                                          شدی گرمای این خونم شدی هر چی که میدونم من رو هر صحبتت زومم                                                                     یه کاری کردی نبینم اصلا روی خوشو بی تو ازم دنیامو گرفتی به اون چشمات قسم                                                                یه کاری کردی خرابم و داغونو ازت میسازم اسطوره فقط(:

ببین اگه قرار باشه یه روز یه نفر رو بکشم اونم این دختره نچسبه

کوتا بیا😂

آریایی🦁      از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی وقفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد 👑🏴‍☠️                                                       لینک ناشناسم  🪐    https://abzarek.ir/service-p/msg/2013993

اسی اگ. منظورت مصیه به نظر منم خیلی اغراق امیزه تاپیکاش همیشه لباس گرون همیشه روتین پوستی گرون دختر ...

همه دارن با رمز حرف میزنن یهو شما بدون پرده همه چیو شفاف سازی کردی😂

تنها از یک چیز در هراسم...                                                                        این که سزاوار رنج هایم نباشم...    "فیودور داستایفسکی"

اصن نگفته معلومه کیو میگی

بنظرم بیشتر تازه بدوران رسیدس تا اینکه حس خوب بده. 

راهنمایی کنم: دوتا خونه دارن

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن