2777
2789
عنوان

دلم شکسته بدجور کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 30 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربونت شم شما لطف دارید من هرطور باخودم کلنجار میرم بازم نمیشه حرفاش روم تاثیر نزاره

میدونمم عزیزدلم چون من خودم قربانی یکسری حرفا و رفتارایی هستم ک اطرافیانم داشتن

ولی وقتی بزرگتر بشی برات کم اهمیت تر میشه

چون میفهمی ارزشمندی

تو توی سن حساسی هستی و تاثیر خیلی بیشتری هم داره روت

واقعا حیف تو عزیزم اینا لیاقت هدیه ی خدا رو ندارن

💞❣️ولی با اینهمه اذیت کردنای مامانم بازم چون مادرمه دوسش دارم   ینی اونم بعضی اوقات دوسم داره نمی‌دونم شاید فکر میکنم دوسم داره 

بعد یک چیزی هم خواستم بگم ک مامانم بابام رو خیلییییییییییییییی بیشتر از من دوست داره و این منو خیلی ...

خوبه که با پدرت خوبه 

شاید مادرت محبت پدرت احتیاج داره 

یا میخواد نگه داره شوهرشو 

آخه الان زندگی‌ها الان خیلی خرابه

برو کتبخانه معمولا ار ساعت ۸ صبح تا ساعت ۷ یا ۹ شب هستن اگر بری کتبخانه ار محیط خونه و حواشی های خون ...

راستی من فقط میرم کلاس زبان میان هم مامانم میگه تو میری ولگردی دیگه چ برسه ب کتابخونه  اصلاخوشم نمیاد بگه معلوم نیست کجا ولگردی میکنه

خوبه که با پدرت خوبه شاید مادرت محبت پدرت احتیاج داره یا میخواد نگه داره شوهرشو آخه الان زندگی‌ها ال ...

درسته ولی جوری رفتار میکنه ک من فقد بابایی دوست دارم و حالم از تو بهم میخوره

خوبه که با پدرت خوبه شاید مادرت محبت پدرت احتیاج داره یا میخواد نگه داره شوهرشو آخه الان زندگی‌ها ال ...

بابام هم محبت می‌کنه ب مامانم ولی ن اندازه مامانم ب بابام 

درسته ولی جوری رفتار میکنه ک من فقد بابایی دوست دارم و حالم از تو بهم میخوره

مادرای ایرانی متاسفانه اینجورند 

خودشونو محبت ندیدن اکثرا 

سعی کن درس بخونی یه شوهر خوب پیدا کنی بری از اونجا

مادرای ایرانی متاسفانه اینجورند خودشونو محبت ندیدن اکثرا سعی کن درس بخونی یه شوهر خوب پیدا کنی بری ا ...

همیشه هم مامانم میگه با این اخلاق گندت هیچکس( ببخشید اینو میگم ) تف تو ک.صت نمیندازه ینی کسی تو رو نمیگیره